Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Vos vakar vyriausiąjį trenerį Davidą Fizdale‘ą atleidusi Niujorko „Knicks“ ekipa domisi galimybe į pagrindinio stratego vietą nusamdyti moterį ir taip pakeisti istoriją.

Šį sezoną metamos baudos

67%
17,0
Pataiko: 17,0
Taiklumas: 67,3%
Vieta lygoje: 21
Geriausias pasiekimas: 27
Blogiausias pasiekimas: 9
Daugiausia pataiko: Julius Randle

Tinklalapio „Sportando“ teigimu, tokia kandidate užimti vyriausiojo „Knicks“ trenerio poziciją yra laikoma San Antonijaus „Spurs“ stratego Greggo Popovichiaus asistentė Becky Hammon.

Tai būtų pirmasis kartas Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) istorijoje, kai moteris užimtų komandos vyriausiojo trenerio pareigas.

Kaip teigiama pranešime, Hammon šis pasiūlymas domintų, jei „Knicks“ jai pasiūlytų ilgalaikį kontraktą.

Kitais kandidatais laikomi buvęs „Golden State Warriors“ treneris Markas Jacksonas ir buvęs Toronto „Raptors“ bei Minesotos „Timberwolves“ strategas Samas Mitchellas.

Šį sezoną Fizdale‘o vadovaujama „Knicks“ ekipa iškovojo vos 4 pergales ir patyrė 18 pralaimėjimų.

Praėjusį sezoną Fizdale‘as su komanda taip pat nežibėjo – sezone šventė 17 pergalių, suklupo net 65 kartus ir taipogi rikiavosi paskutinėje Rytų konferencijos pozicijoje.

Komentarai:
Lamar Odom
ruoskis
2019-12-07
+6
Atsakyti
T-Mac
Ji gal ir nebloga trenere klaysimas ar juodžkiai ja klausytu.
2019-12-07
-8
Atsakyti
Didžiausia kvailytė. Įsivaizduokite iš pažiuros labai paprastą ir kasdieniška situaciją kaip puosnuogiai vyrai rubinėje tai negi kaskart trenerė turės belstis? Kitas svarbus argumentas psichologinis pasiruošimas kurio tikrai neįmanoma išmokti iš motyvacinių seminarų ar knygų ir jie ir naudingi. 12 subrendusių vyrų su savo ambicijomis,įgeidžiais,savo pasaulėžiura. New Yorke kuris dominuojamas kosmopolitų žmogaus teises lygybės brolybės kliedesius propoguojančius hipterių tai tikrai pakviestų moterį
2019-12-07
-11
Atsakyti
NY
reik isvis panaikint sia komanda, kuri daro geda jau n metu, Sietlui tegu atiduoda vieta, o dar nori klounai vegase komanda sukurti...
2019-12-07
+10
Atsakyti
Norite susirasti merginą vienai nakčiai? Sveiki atvykę - http://getmeets.com
2019-12-07
+3
Atsakyti
djgaffer
Jau daug istorinių žingsnių atlikę Knicks,dauguma su savo sprendimais dėl žaidėjų susijęs.Kasmet žengiami istoriniai žingsniai pramušti kuo didesnę skylę dugnę ir dėti ant sirgalių.Nežinau,ar čia geras sprendimas su ja būtų,bet vėl būtų istorinis.🙂
2019-12-07
+8
Atsakyti
LOL
Va del tokiu prikolu kaip sita naujiena, as labai dziaugiuosi kad moteru sporte yra transeksualai, kurie tvarko tas moteris sporte. Kaip sakant jei jau lygios teises, tai lygios teises visiems.
2019-12-07
-6
Atsakyti
Anonimas
manau laikas ir kokiam gejui uzimt posta, visi nores pas ji zaist komandoj 😆
2019-12-07
+3
Atsakyti
As
Blogiau nebus 😀
2019-12-07
-2
Atsakyti
ne_emygeriams
madingas liberazmas (samdyti ne pagal chgarakteri ir kvalifikacija, bet pagal lyti ar rase) niujorke labai gajus.
2019-12-07
+9
Atsakyti
Antanas
nebloga ciole. patenkintu vyrus visom prasmem
2019-12-07
+4
Atsakyti
Anonimas
hahahahaha, testosterono ispampusiems vyrams vadovaus moteris. kas jos klausys rimtai? grynas cirkas vardan zinomumo. apie rezultatus galima net nekalbet
2019-12-07
+13
Atsakyti
Ed
Knicks pramuštu dugna konkrečiai... Nesuprantu tos NewYorko vadovybes klubo, mietas atrodo vienas rimčiausiu USA, bet komanda viena šūduniausiu.. niekaip nesugeba atstatyti tokio klubo bent kad į PO patektu... o čia dar moteris vyr. trenere, (nieko prieš moteris) bet tie nigeriai jos neklausys... igonuors visas pastabas ir tt.. tada bus dar baisiau..
2019-12-07
+27
Atsakyti
Pagaliau
Pats laikas. Puikus būdas pritraukti žiniasklaidos dėmesį. Paėjus varžyboms gal net ir pačiai trenerei endorsement\'ai pareitų ir panašiai. Skatintų ir kitas organizacijas svarstyti rimčiau moterų kandidatūrą. Visumoj, manau būtų vienas protingesnių Knicks organizacijos žingsnių šiame dešimtmetyje ir once in a lifetime šansas.
2019-12-07
-10
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.