Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS

Vilniaus „Rytas“ (8-4) šiandien Kaune užbaigs beveik mėnesį trukusį išvykų maratoną. Laikinojoje sostinėje „Betsafe-LKL“ čempionate vilniečius pasitiks kol kas nei vieno pralaimėjimo neturintis „Žalgiris“ (12-0). 

Dainius Adomaitis: kovosime prieš vieną iš fiziškiausių Eurolygos komandų

„Labai svarbu atlaikyti jų fiziškumą. Matome, kad tai yra viena fiziškiausių ir geriausiai besiginančių Eurolygos komandų. Kitas labai svarbus dalykas – neduoti „Žalgiriui“ lengvų taškų. Kaip ir kiekvienose rungtynėse, jie turi tuos momentus, kada iš geros gynybos perima kamuolius, nubėga į greitą puolimą ir sumeta lengvus taškus. Taip jie ir pasidaro tas persvaras. Svarbi bus gynyba baudos aikštelėje“, – sakė Dainius Adomaitis. 

Grigonio trauma

Ateinančius tris mėnesius „Žalgirio“ ekipai teks verstis be Mariaus Grigonio. Vienas iš „Žalgirio“ lyderių patyrė pėdos traumą.

„Atvykęs K.C. Riversas užpildo Mariaus Grigonio vietą. Tai kiek kitokio tipo žaidėjas, tačiau „Žalgiris“ yra labai greitai persiorientuojanti komanda, todėl kiti žaidėjai užims Grigonio vietą“, – apie priešininkų ekipos lyderį teigė Adomaitis.

Prie komandos prisijungęs K.C. Riversas „Betsafe-LKL“ pirmenybėse demonstruoja įspūdingus skaičius. Per dvi sužaistas rungtynes amerikietis vidutiniškai pelno po 16,5 taško, atlieka po 3,5 rezultatyvaus perdavimo bei surenka po 20 naudingumo balų. Žaidėjas yra realizavęs net 11 tolimų metimų iš 14 bandymų (78,6 proc.).

Pirmasis komandų susitikimas

Pirmoje šio sezono „Ryto“ ir „Žalgirio“ akistatoje vilniečiai namuose patyrė pralaimėjimą 70:88. „Ryto“ gretose rezultatyviausiai rungtyniavo Cameronas Bairstow, surinkęs 12 taškų. Mareko Blaževičiaus ir Eimanto Bendžiaus sąskaitoje – po 10 taškų. Kauniečių gretose Jockas Landale'as bei Nigelas Hayesas surinko po 15 taškų.

Prasta atkarpa Eurolygoje

Lietuvoje didesnių problemų kol kas neturinčiam „Žalgiriui“ šiemet sunkiau sekasi Eurolygoje. Ketvirtadienį kauniečiai čia patyrė šeštąją nesėkmę iš eilės ir tai yra ilgiausia pralaimėjimų serija, nuo to laiko, kai prie komandos vairo stojo Šarūnas Jasikevičius.

Statistika Lietuvos krepšinio lygoje

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pagal pelnomus taškus pirmauja „Betsafe-LKL“ čempionate (91,33 vid. per rungt.), pelnydami beveik 8 taškais daugiau už antroje vietoje esančią Vilniaus „Ryto“ ekipą (83,75 vid. per rungt.).

Pagal atkovotus kamuolius Kauno ekipa (38,42 vid. per rungt.) nusileidžia tik vilniečiams (39 vid. per rungt.). Kauno ekipai daugiausiai taškų pelno Zachas Leday. Krepšininkas ant parketo vidutiniškai praleidžia po kiek daugiau nei 17 minučių ir per jas pelno po 12,6 taško.

Geriausiai dėl atšokusių kamuolių kovoja Jockas Landale'as, per rungtynes sugriebiantis po 5,2 kamuolio. 

Rungtynės tarp Vilniaus ir Kauno ekipų tiesiogiai galėsite stebėti per BTV. Rungtynių pradžia 17 val. 20 min. 

Po susitikimo Kaune „Rytas“ pagaliau grįš į namų areną. Gruodžio 10 d. „Siemens“ arenoje vilniečių laukia žūtbūtinė Europos taurės akistata prieš Bursos „Tofaš“ komandą.

Komentarai:
Sirgalius
ir ką aš sakiau didžiai negerbiami velniaryciai.Kaip visada ar ne?
2019-12-08
-2
Atsakyti
Norite susirasti merginą vienai nakčiai? Sveiki atvykę - http://getmeets.com
2019-12-08
-9
Atsakyti
buru
nesuprantu kodel sitos rungtynes ne sestadieni buvo, kai Vilnius poryt zaidzia svarbiausias sezono rungtynes ? Absurdas kazkoks, realiai siandien Adomaiciui pagrindinis tikslas turetu but nepervarhint lyderiu
2019-12-08
+1
Atsakyti
Karma is a bitch
Kaifas zinoti kad tokie gyvenimo nuskriausti psichiniai ligoniai kaip dilmah vel klyks is pasiutimo po raudonos kurwiaskos agonijos. Jis pats ta jaucia savo subine ir draskosi bent komentaruose. Tai vyksta jau kelintas sezonas is eiles. Isivaizduokit kaip sita nuopisa krioks savo namuose matydamas kad ir VEL Zalgiris zagina jo smirdancia bei dvesiancia, skolose skendincia shalava per visus galus
2019-12-08
+6
Atsakyti
Dilmah
koks žviegimas sklinda iš kowno šiūkšlyno! Nieko kawianski imbicilai, greitai būsit nuraminti
2019-12-08
+11
Atsakyti
Raudonos isgamos jau agonijoje savo forume
Re: Rytas 19/20 Sezonas Neperskaitytas pranešimas hot_sauce » 2019 12 08, 12:52 Jeigu pralaimėsim mažesniu negu 10 taškų skirtumu, jau bus pasiekimas. Į viršų Algirdas Pranešimai: 64 Užsiregistravo: 2019 07 17, 14:24 Contact: Contact Algirdas Re: Rytas 19/20 Sezonas Neperskaitytas pranešimas Algirdas » 2019 12 08, 13:20 As sutikciau -20 po 2 k4liniu ir leist jaunimą zaist likusius 2 kėlinius bet užtad antradieni + 11 pries Tofas ir atpirktu ta pralaimejima zalgiriui ;) 😂😂😂😂😂😂😂
2019-12-08
+6
Atsakyti
Anonimas
Raudonpadliniai jau suvokia kad ju zvengimas baigesi nes beliko tik agonija stebeti sios dienos raudonos sl.iu.chos isprievartavima.
2019-12-08
+3
Atsakyti
Antanas
zalia sliu..cha snd gali istraukt tik teisejai. ryto kariai pervaziuos tuos lavonus ju paciu tvartelyje. snd daug neuzmeciau. Eurolygoje daug didesnes varkes suku. snd tik 600eur uz rytuka.
2019-12-08
-9
Atsakyti
Mauras
Uzuojauta wilno sliundroms is anksto. Bus proga paziureti ar po eilinio raudonos prostitutes isprievartavimo isdrys cia pasirodyti visokie edmos, tday ar kiti etatiniai raudonkurwiniu urodai, kurie cia lenda is savo siknos skyles po Zalgirio pralaimejimu Eurolygoje. Apie dilmah nekalbu. Tas pridurkas jau iprates prie kasmetiniu isniekinimu tai jam net px ar jo raudona sterva pralaimes ar ne.
2019-12-08
+8
Atsakyti
Anonimas
Adomaiciui gal visai protas pavaziavo kur jis mato fiziskuma?Kad 202 Laday po krepsiu stovi,kaip tik viena maziausiai atletiska komanda zalgiris visoj eurolygoj
2019-12-08
-4
Atsakyti
Rytfanis
as rudeninis paukstis rudenis,o ne as gaidys.
2019-12-08
+7
Atsakyti
Parabellum
Siandien zvengsim is raudonos k...vos bei dilmaho agonijos, kuris ir vel klyks kad Zalgiri traukia teisejai. Isivaizduojat siandien bus jau 12 is eiles raudonos shalavos zaginimas lkle nuo Zalgirio😂😂😂
2019-12-08
+16
Atsakyti
Wilkas
ir kaip jums naujiena westermenas gryzta i kauna bus greit oficelei paskelba, susitare del dvieju metu sutarties.
2019-12-08
+12
Atsakyti
...
AHAHAHAH "kovosime" .... metu bajeris :) -40 tasku? kokia cia kova? :)
2019-12-08
Atsakyti
Kabelis
ka tik is labai patikimu saltiniu suzinota ,kad Zalgirio starto penketas toks - Lekavicius ,Milaknis,Ulanovas ,Jankunas,Geben.Milui,Ulei,Jankiui iskeltas uzdavinys parodyt gera zaidima ,nes kitaip bus perziurimos ju sutartys su Zalgiriu ,net gali but nutrauktos. Tai info po komandos vadovu susitikimo siandien ryte.
2019-12-08
-15
Atsakyti
Rytules vietoj rinkčiausi techninį pralaimėjimą 20:0 nes ko ten vykti? Komamda Šiaulių lygio o treneris mokyklos kūno kultūros mokytojas tad kas čia per komanda? Likviduoti senai reikia aš kaip vilnietis nenoriu dotuoti šito cirko
2019-12-08
+14
Atsakyti
djgaffer
Adomaitis kažkur pro šoną vis žiūri.Šaras kaip tik sako,kad Žalgiriui trūksta kartais fiziškumo,bet Adomui matai jis vienas geriausių.Apie greitą puolimą Adomas taip pat nusišnekėjo,nes Žalgiriui kaip trūksta lengvų greitų taškų.Tuom ir skiriasi puikus treneris Šaras nuo fizruko Adomo,nes Šaras visas smulkmenas pastebi.
2019-12-08
+7
Atsakyti
Anonimas
Bet jus tokie patys juokingi esat, kam i trolius atsakinejat? Neturit ka veikt daugiau
2019-12-08
+8
Atsakyti
Dilmah
tau jau bukas kaimieti nekartą rašiau. Pirma rašyt išmok, o po to į kažką kreipkis!
2019-12-08
-1
Atsakyti
To dilmah
jai zali korumpuoti tai ka sneket apie lenku pajuokos objekta ? bankrutuojanti tu cia apie apie sudryti sneki ? parodyk is kur tokia informacija kad bankrutuoja ar tik loji beleka kaip ir dauguma lenku ? papirkti teisejai ? visus lietuvoj mindo ir tipo teisejai istraukia ? va sudryti tai tikrai tempia kai zaidzia su klaipeda paneveziu o ka jau kalbet apie utena kai karaliais taurei amzinai lenkus istempia i finali ketverta ... o paskutinis tavo postas rytas=Lietuva tai turbut sumaisiai kazka nes lietuvoj ryta palaiko tik lenkai … varzybos kad ir vyksta pas jus tvarke bet zalius visad palaiko puse arenos taip kad greiciau turetu but rytas=polska kurva ;) siandien galesi vel skustis teisejais kaip ir kiekviena kart po pralaimejimu
2019-12-08
-8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.