Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS

Vilniaus „Rytas“ praktiškai visų rungtynių metu tampė nervus Kauno „Žalgirio“ ekipai, tačiau galų gale sostinės ekipa svečiuose nusileido 72:78.

„Ryto“ komandoje geriausiai pasirodė ekipos kapitonas Eimantas Bendžius, kuris pelnė 17 taškų (2/4 dvit., 3/4 trit., 4/4 baudos), atkovojo 6 ir perėmė 1 kamuolį, išprovokavo 2 pražangas bei surinko 20 naudingumo balų.

„Turėjome tris gerus kėlinius, galima sakyti, jog ir kontroliavome (rungtynes). Buvome padarę tik 7 klaidas prieš tikrai gerai besiginančią Eurolygos komandą ir ketvirtajame kėlinyje padarėme 7 klaidas, kurios leido jiems pabėgti bei persverti rezultatą“, – po mačo sakė Bendžius.

Paklaustas, kas nulėmė, jog „Rytas“ neišlaikė turėtos iniciatyvos, Bendžius pirštu bedė į koncentraciją.

„Koncentracija kur norime atakuoti, kur perdavimai turi suvaikščioti. Visa tai veikia. Bet ne vien „Rytas“ pameta (iniciatyvą). Manau daug kas pameta. („Žalgiris“) pakeitė gynybos sistemą, kažkiek išmušė iš vėžių ir tiek“, – komentavo puolėjas.

Jau antradienį vilniečiai stos į sezoną nulemti galinčias rungtynes, kuomet Europos taurėje susitiks su Bursos „Tofaš“ ekipa. Užsiminus ar toks mačas su „Žalgiriu“ gali nuteikti pozityviai, Bendžius teigė pernelyg šiandienos susitikimo nesureikšminantis.

„Yra daug pavyzdžių, kai atrodo nuteikia (pozityviai) ir galvoji, kad tu čia sužaisi tokiu pačiu lygiu, bet ateini ir nieko panašaus nebūna. Iš šitų rungtynių reikia pasiimti tai, ką padarėme ir gerai, ir blogai“, – sakė Bendžius.

„Negali pritrūkti. Ne pirmą kartą žaisime kas antrą dieną, rytoj turėsime tam tikras treniruotes, procedūras ir viskas bus gerai“, – apie potencialų fizinių jėgų trūkumą nurėžė „Ryto“ kapitonas.

Bendžius trečiajame kėlinyje taip pat susidūrė su vienu iš komandos draugų ir kurį laiką praleido ant parketo. Vis tik puolėjas patikino, kad dabar jaučiasi gerai.

„Viskas gerai. Tuo momentu į pilvą iš galvos pataikė bei tuo momentu suskaudo ir tiek“, – baigė puolėjas.

Komentarai:
Ka jus, raudonos k...wos?
Ir vel isprievartavo?😂😂😂
2019-12-08
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.