Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Sutartį su jaunuoju rusu turinčiam Krasnodaro „Lokomotiv” klubui pakeitus trenerį, Rusijos klubas pradėjo rodyti didžiulį norą susigrąžinti vyrų krepšinyje labai gerai debiutavusį Zakhara Vediščevą. Kėdainių „Nevėžis” nedarė jokiu kliučių skolinimo sutarties nutraukimui.

Šį sezoną metami dvitaškiai

46%
17,6
Pataiko: 17,6
Taiklumas: 46,3%
Vieta lygoje: 9
Geriausias pasiekimas: 26
Blogiausias pasiekimas: 11
Daugiausia pataiko: Viny Okouo

Atakuojančio gynėjo ir lengvojo krašto pozicijose rungtyniaujantis 19 metų krepšininkas „Betsafe–LKL“ čempionate spėjo sužaisti 8 susitikimus ir vidutiniškai per kiek daugiau nei 14 minučių aikštelėje rinko po 6,6 taško.

„Zakharas neabejotinai yra talentingas žaidėjas, kuris kiekvieną dieną vis labiau progresavo. Norėjome jį išlaikyti iki sezono pabaigos, tačiau Rusijos klubas rodė didžiulį norą krepšininką matyti savo sudėtyje dar šį sezoną. Džiugu, jog žaidimas mūsų komandoje Zakharui padėjo atkreipti dėmesį į save. Tokia ir yra mūsų klubo vizija”, – teigė komandos sporto direktorius Virginijus Bulotas.

Komanda „Betsafe–LKL“ čempionato kovoms registruoja jau kurį laiką su komandą sportavusį 20-metį Grantą Vasiliauską, kuris su dviguba licencija galės migruoti tarp Kėdainių „Nevėžio” ir Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) rungtyniaujančios „Jonavos“ ekipų. Taip pat ieškomas pastiprinimas gynėjų grandyje.

Komentarai:
Norite susirasti merginą vienai nakčiai? Sveiki atvykę - http://getmeets.com
2019-12-09
+3
Atsakyti
idomus projektas
nuolatine zaideju paieska, svarbiausia ne vien netikelius ima
2019-12-09
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Zakhar Vedischev

Zakhar  Vedischev
Komanda: Kėdainių Nevėžis
Pozicija: SG, SF
Amžius: 19
Ūgis: 196 cm
Svoris: 83 kg
Gimimo vieta: Rusija