Nuotr.: Reuters – Scanpix
Nuotr. Reuters – Scanpix

Po dvejų praleistų metų Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) Tyleris Dorsey praėjusią vasarą nusprendė prisijungti prie Tel Avivo „Maccabi“ ir išbandyti savo jėgas Eurolygoje.

Tyler Dorsey

Tyler  Dorsey
Tyler  Dorsey
MIN: 14.99
PTS: 7.54 (45.1%)
REB: 2.77
AS: 0.92
ST: 0.62
BS: 0.08
TO: 1.08
GM: 13

Eurolygoje po 7,5 taško pelnantis 23-ejų krepšininkas kalbėdamas su tinklalapiu „eurohoops.net“ palygino stipriausias pasaulio krepšinio lygas.

„Manau, kad NBA ir Eurolyga yra labai skirtingos, – sakė krepšininkas. – Europoje yra žaidžiamas žymiai lėtesnis krepšinis, o gynyboje galima stovėti baudos aikštelėje. Eurolygoje yra daug sunkiau pelnyti taškus nei NBA.“

Praėjusį sezoną gynėjas iš Atlantos „Hawks“ buvo išsiųstas į Memfio „Grizzlies“, kur vidutiniškai pelnė po 9,8 taško.

Amerikietis turi Graikijos pilietybę ir nors praleido pasaulio čempionatą Kinijoje, gynėjas tikisi dalyvauti olimpinėje atrankoje.

„Norėjau turėti komandą prieš žaidžiant už rinktinę, o klubo paieškos tuomet užsitęsė, – praėjusią vasarą prisiminė Dorsey. – Noriu dalyvauti olimpinėje atrankoje ir dėl to neturėsiu problemų, nes žinosiu, kur rungtyniausiu artėjantį sezoną.“

Dorsey su „Maccabi“ po 13 Eurolygos turų su 9 pergalėmis žengia 4-oje vietoje.

Komentarai:
Norite susirasti merginą vienai nakčiai? Sveiki atvykę - https://getmeets.com
2019-12-17
-12
Atsakyti
Gilo
Jei jo mama Graike kodel jis negali zaist uz Graikija per mazai Graikas? O Saro vaikas gales uz LT lost jei jo mama Graike? Turkija isvis ne prie ko cia.
2019-12-17
+5
Atsakyti
...
oh no.. dar vienas "graikas". Turkai irgi jau nusižiūrėjo eilinį legionierių.. niekaip jiem sąžiningai savo jėgom nesinori žaisti
2019-12-17
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.