Nuotr.: Palangos Kuršiai
Nuotr. Palangos Kuršiai

Paskutinę 2019-ųjų metų VIKINGLOTTO-NKL kovų savaitę „Palangos Kuršiai“ pasitiks kartu su nauju veidu komandos priekinėje linijoje. Prie Palangos miesto ekipos pajėgų prisijungė 210 cm ūgio ukrainietis Valerijus Anisimovas.

Šį sezoną metami dvitaškiai

55%
23,5
Pataiko: 23,5
Taiklumas: 54,6%
Vieta lygoje: 4
Geriausias pasiekimas: 31
Blogiausias pasiekimas: 16
Daugiausia pataiko: Quincy O'Neal Taylor

Visą karjerą aukščiausioje Ukrainos krepšinio lygoje praleidęs 29-erių vidurio puolėjas 2019-2020 metų sezoną pradėjo antrajame pagal pajėgumą šalies čempionate, kur „Ternopil-TNEU“ komandoje per vidutiniškai 15 minučių rinko po 7,3 taško, 5,5 atkovoto kamuolio ir 7,3 naudingumo balo.

Papildomų centimetrų ir jėgos po krepšiu pridėsiantis aukštaūgis geriausius asmeninius rodiklius fiksavo 2017-2018 metų Ukrainos aukščiausiosios lygos pirmenybėse, kur atstovaudamas „Ferro-ZNTU Zaporozhye“ komandai per 18 minučių žaidybinio laiko rinko po 7,7 taško, 5,6 atkovoto kamuolio ir 7,4 naudingumo balo.

Aukštaūgis iš Ukrainos „Kuršių“ šarvus apsivilks jau šios savaitės VIKINGLOTTO-NKL išbandymuose. Ketvirtadienį kurorto komanda išvykoje susitiks su Mažeikių „Ereliais“, o šeštadienį „Kuršiai“ paskutinį kartą šiais metais Palangos arenoje stos į kovą prieš Tauragės krepšinio klubą.

Komentarai:
siauliai
Ar tik cia ne Vitalkos brolis bus :D
2019-12-17
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.