Nuotr.: fiba.basketball
Nuotr. fiba.basketball

Graikijos rinktinė atrankoje į olimpines žaidynes Tokijuje gali verstis be didžiausios savo žvaigždės Giannio Antetokounmpo.

Apie tai užsiminė vyriausiasis graikų rinktinės treneris Rickas Pitino.

„Tikiuosi, jog Giannis Antetokounmpo bus su komanda. Nesu tikras, ar jis atvyks į olimpinį atrankos turnyrą Kanadoje ir be jo patekti į olimpines žaidynes mums bus labai sunku“, – Izraelio žiniasklaidai teigė Pitino.

Graikija atrankos turnyre pateko į A grupę, kurioje varžysis šeimininkai Kanada bei Kinijos rinktinė. B grupėje rungsis Urugvajus, Čekija ir Turkija.

„Dirbau daug metų NCAA ir NBAA, taigi sudalyvauti olimpinėse žaidynėse būtų puikus iššūkis prieš karjeros pabaigą. Mums bus labai sunku. Turime suburti sudėtį iš geriausių krepšininkų“, – pridėjo Pitino.

Kodėl Antetokounmpo gali praleisti atrankos turnyrą užsimenama nėra, tačiau galima spėti, jog tai susiję su NBA tvarkaraščiu. Milvokio „Bucks“ yra vieni iš pagrindinių favoritų laimėti titulą, o NBA finalų ir olimpinio atrankos turnyro datos yra itin panašios.

NBA super finalo serija startuoja birželio viduryje ir baigiasi maždaug trečiąją mėnesio savaitę. Tuo metu olimpiniai atrankos turnyrai vyks birželio 23-28 dienomis.

Komentarai:
dd
nu tai nieko, bus NBA finalu formos, zais Kanadoj, laiko juostu skirtumas nebus kazkas ypatingo. Del susizaidimo bus problemeliu,bet jis zaides jau ne karta tad zinos kaip zaist. Manau, kad turetu jis pasistengti sudalyvauti ypac kaip sakiau, kad turnyras vis tiek Kanadoj vyks, tad patogu iki ten nusigauti.
2019-12-18
-2
Atsakyti
Norite susirasti merginą vienai nakčiai? Sveiki atvykę - https://getmeets.com
2019-12-18
-5
Atsakyti
djgaffer
Tai daug kas nuo klubo rezultatų priklausys.Jei toli žygiuos Bucks,automatiškai tiesiog Gianniui neišeitų atrankoje sudalyvauti.Kitas dalykas,jis pats griežtai pasisakė apie FIBA krepšinį,todėl pats ir nelabai veržiasi.Jei graikai pateks į olimpiadą,tai ten jau Giannis tikrai atvyktų.Bet net jei su Bucks nepavyktų toli nueiti,tai vietoj atrankos spėju jis atostogas pasirinks.
2019-12-18
Atsakyti
Anonimas
Jei Kanada galingiausia sastava surinks, tai graikams ate ate ar be giannio, ar su juo
2019-12-18
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.