Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Vakarų konferencijoje pirmaujanti Los Andželo „Lakers“ jau kiek daugiau nei tris savaites neturėjo oficialių komandinių treniruočių. „The Athletic“ žurnalistas Joe Vardonas atskleidė, jog Franko Vogelio auklėtiniai paskutinį sykį oficialiai pratybose plušėjo lapkričio 30-ąją.

„Kodėl nesitreniruoja? Nes jie seni“, – komentavo Vardonas.

„Lakers“ pagal amžiaus vidurkį yra antra vyriausia ekipa su 28,5 metų rodikliu. Geriausiam Los Andželo ekipos žaidėjui LeBronui Jamesui už savaitės, gruodžio 30-ąją sueis 35-eri.

Gruodžio viduryje Majamyje viešėjusi „Lakers“ surengė pamėtymą prieš rungtynes, tačiau tam buvo dvi priežastys.

Visų pirma, prieš tai čia žaidęs LeBronas sutraukia didesnį nei įprastai žurnalistų būrį, o, visų antra, tai buvo savotiškas disciplinos įvedimas žaidėjams, kad šiems būtų lengviau susikoncentruoti į darbą siautulingame Majamyje.

Iš paskutinių devynių susitikimų Kalifornijos komanda namuose žaidė tik vieną mačą.

Nuo lapkričio 30-osios „Lakers“ laimėjo aštuonerias iš 11 rungtynių. Pastarąsias dvejas pralaimėjusi Vogelio kariauna fiksuoja prasčiausią sezono atkarpą.

Komentarai:
Neptuno nefanas
o kam treniruotis? geriausia treniruote oficialios varzybos, o kai zaidi kas antra diena tai ir nereikia treniruociu, kas is to kad treniruosies kieviena diena jei nemoki lost tai ir nemokesi, geriausias pavizdys sio sezono zalgirs.
2019-12-23
+3
Atsakyti
http://getmeets.com - puikus projektas suaugusiems, norintiems susirasti sekso partnerį!
2019-12-22
-3
Atsakyti
Kamasolis
Tai ka Lakers ir treciadieni ir ketvirtadieni zais su clippers.
2019-12-22
-7
Atsakyti
MVP
geriems nereik,blogiems nepades :D
2019-12-22
+19
Atsakyti
Ne_emygeriams
cirkas
2019-12-22
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami dvitaškiai

55%
31,7
Pataiko: 31,7
Taiklumas: 55,2%
Vieta lygoje: 3
Geriausias pasiekimas: 41
Blogiausias pasiekimas: 23
Daugiausia pataiko: Anthony Davis