Nuotr.: bcsiauliai.lt
Nuotr. bcsiauliai.lt

„Šiaulių” krepšinio klubas į sudėtį įtraukė 18-metį Šiaulių krepšinio akademijos „Saulė” auklėtinį Loreną Stoškevičių. 

Gynėjo ir krašto puolėjo pozicijose galintis žaisti 196 cm ūgio jaunasis krepšininkas rungtyniauja Regionų krepšinio lygos (RKL) A diviziono vienos iš lyderių „Kelmės” gretose, taip pat atstovauja akademijos U19 komandai Moksleivių krepšinio lygoje. 

Krepšininkas šį sezoną RKL pelno po 4,1 taško, atkovoja po 3,9 kamuolio ir renka po 5,9 naudingumo balo.

Vienu perspektyviausiu Lietuvos jaunųjų talentų laikyto Stoškevičiaus tobulėjimą pristabdė traumos, dėl vienos jų jam teko praleisti didžiąją dalį praėjusio sezono. Prieš keletą metų iš Radviliškio kilęs jaunuolis triumfavo „Sprite“ talentų kovos vienas prieš vieną turnyre, taip pat buvo tarp šalies jaunimo rinktinių kandidatų.

Krepšininkas vilkės 14 numeriu pažymėtus geltonuosius marškinėlius.

„Ir toliau siekiame motyvuoti jaunus ir perspektyvius mūsų akademijos auklėtinius. Tuo parodome, kad stebime jų tobulėjimą ir skatiname siekti krepšinio aukštumų ne tik pakviesdami į bendras treniruotes, bet ir suteikdami progą pajusti ir pamatyti aukščiausio lygio krepšinio rungtynių virtuvę bei galimybę debiutuoti šalies stipriausioje lygoje.

Suprantama, Lorenas turės dvigubą licenciją, todėl visą savo dėmesį ir toliau skirs tobulėjimui RKL lygoje, o esant galimybei prisijungs tiek prie mūsų komandos treniruočių, tiek bus įtrauktas į rungtynių sudėtį“, – sakė klubo sporto direktorius Mindaugas Žukauskas.

Artimiausias „Betsafe-LKL” čempionato rungtynes „Šiauliai” savo arenoje žais sausio 5 d., sekmadienį, su Alytaus „Sintek-Dzūkija”.

Komentarai:
Marius Krapikas
Na taip, jei jau RKL tokia Stulbinanti statistika, reiškia LKL turėtų ženkliai pagerėti. Įspūdinga.
2020-01-04
-5
Atsakyti
lukutis
Krepšininkas šį sezoną RKL pelno po 4,1 taško. Tai NKL pelnytų po 0,8 taško. O LKL išvis nieko nepelnys. Blem, blem Šiauliai, kas negerai jums ?
2020-01-04
+6
Atsakyti
thomas
ar baigsit imti žaidėjus iš RKL, MMKL ir pradėsit bent jau į NKL žiūrėti ? Gėda tiesiog..
2020-01-04
+3
Atsakyti
-
Reikėtų apie rimtesnį pastiprinimą pagalvot šiauliams, nes dabar atsilieka nuo tiesioginių openentų. Tikslus išsikėlė ganėtinai aukštus šiam sezonui, o po kolkas velkasi lentelės dugne, net Dzūkija kuri atrodo neturi jokios vizijos ar rimtesnių tikslų šiuo metu turi viena pergale daugiau. Juventus įsivažiavo, Prienai sustiprėjo atėjus Sabeckiui ir Biručiui, Pasvalys taip pat panašiame lygyje, taigi būtų laikas susiimt ir pradėt rinkti pergales.
2020-01-04
+12
Atsakyti
Norite susirasti merginą vienai nakčiai? Sveiki atvykę - http://getmeets.com
2020-01-04
+4
Atsakyti
alio
lmao tik Lietuvoje jei tau 18 metu dameti iki lanko is tritaskio,jau laikomas vienu talentingiausiu zaideju Lietuvoje...talentu....pl cia ta RKL isvis kelinta lyga?? pelno 4 taskus ir laiko ji talentu LMAO
2020-01-04
-1
Atsakyti
Anonimas
traumos stipriai kerta tokiam amziuj,bet matyt klubas izvelgia kazka jame jei iskart i lkl kviecia.anyway,sekmes jaunuoliui
2020-01-04
-6
Atsakyti
As
nesuprantu siauliu kam jie kvieciasi visokiu vaiku gal sireika bando rast panasu kaip donciciu talenta?
2020-01-04
+13
Atsakyti
Anonimas
Pradžiai gal reikėjo I delikatesa ji siust pasimokyt
2020-01-04
+8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metamos baudos

67%
12,1
Pataiko: 12,1
Taiklumas: 67,1%
Vieta lygoje: 8
Geriausias pasiekimas: 19
Blogiausias pasiekimas: 5
Daugiausia pataiko: Rokas Gustys