Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Kevino Love'o nepasitenkimas Klivlando „Cavaliers“ klube vis auga. Mainų neoficialiai reikalaujantis krepšininkas, pasak „The Athletic“, prieš mačą su Oklahomos „Thunder“ užsipuolė generalinį komandos direktorių Koby Altmaną, o dvikovos metu išraiškingai reiškė pyktį ant puolimui vadovaujančio 21-erių Collino Sextono.

Vienas tokių momentų įvyko prieš pat ilgąją pertrauką, kada „Cavs“ atsilikinėjo 51:64, o kamuolys buvo Sextono rankose.

2018 metų aštuntajam NBA šaukimui deginant laiką, Love'as varžovų aikštėje atsidūrė prieš žemesnį Chrisą Paulą ir tikėjosi gauti perdavimą, bet iki jo kamuolys neatskriejo.

Aukštaūgis iš karto ėmė mojuoti rankomis ir rėkti, pakilo ties tritaškiu ir primygtinai reikalavo kamuolio.

Jį gavęs pykčio apimtas Love'as sviedė kamuolį Cedi Osmanui, kuris mesdamas iš toli išprovokavo varžovo pražangą. Po pralaimėjimu 106:122 pasibaigusio susitikimo „Cavs“ puolėjas paaiškino savo elgesį ir neslėpė nusivylimo.

„Mes žaidėme pagal derinį, – teigė Love'as. – „Thunder“ buvo išnaudojusi pražangų limitą, o šalia manęs liko Paulas. Pagalvojau, jog kamuolys galėtų pasiekti mane baudos aikštelėje ir tada, jeigu jie dvigubintų mane, susikurtume gerą progą metimui. Mes to neišpildėme.“

Nemaloni akistata su „Cavs“ direktoriumi įvyko per komandos treniruotę, kurios metu jis visų ekipos narių akivaizdoje tiesiog klykė. 

Tokį Love'o elgesį iššaukė Altmano sprendimas jam skirti tūkstantį JAV dolerių siekiančią baudą už prieš tai vykusių rungtynių metu lietą pyktį per pertraukėlę, kai krepšininkas įnirtingai daužė kėdę.

„Taip ir toliau. Turiu daugybę pinigų“, – „The Athletic“ cituoja Altmanui pasakytus Love'o žodžius.

Love'as šį sezoną NBA vidutiniškai renka po 16,4 taško, 10,3 atkovoto kamuolio ir 2,7 rezultatyvaus perdavimo. Jį su „Cavs“ sieja 2018-ais metais pasirašyta ketverių metų ir 120 mln. JAV dolerių sutartis.

Love'o pasivaikščiojimas gynyboje:

Love'o elgesys, užtarnavęs tūkstančio JAV dolerių baudą:

Komentarai:
Norite susirasti merginą vienai nakčiai? Sveiki atvykę - http://getmeets.com
2020-01-05
+3
Atsakyti
djgaffer
Iškeist kuo greičiau tą Love\'ą.Pats nenori Cavsuose būti,gadina komandos klimatą.Specialiai taip daro,kad tik kuo greičiau iš ten išeiti.
2020-01-05
+17
Atsakyti
...
idomu kdl nesiskericiojo iki sutarties pasirasymo? pats turejo suprast kokie Cavs bus sudina komanda, is kitos puses niekas jam nesiulytu tokiu bapkiu.. taip kad ramiai, turi 1 zieda ir bapkiu beproto, ko tau dar reik?
2020-01-05
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną pelnomi taškai

45%
104,3
Pelno taškų: 104,3
Taiklumas: 44,5%
Vieta lygoje: 28
Geriausias pasiekimas: 121
Blogiausias pasiekimas: 85
Daugiausia pelno: Collin Sexton