Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Paaiškėjus, jog Detroito „Pistons“ yra nusiteikę išmainyti savo lyderį Andre Drummondą, susidomėjimą puolėju išreiškė ir Niujorko „Knicks“ ekipa.

Andre Drummond

Andre  Drummond
Andre  Drummond
MIN: 34.18
PTS: 17.81 (55.65%)
REB: 16.22
AS: 2.65
ST: 1.95
BS: 1.84
TO: 3.54
GM: 37

Kaip praneša Shamsas Charania, „Pistons“ už vidurio puolėją norėtų gauti 1-2 pirmojo rato šaukimus arba perspektyvius krepšininkus.

„Knicks“ per artėjančius dvejus metus turės 7 šaukimus – trys iš jų pirmajame rate. Vis tik „The Athletic“ apžvalgininkas teigia, jog Niujorko ekipa savųjų šaukimų atiduoti neskubės. Pridedama, jog „Pistons“ savo gretose norėtų matyti Marcusą Morrisą.

Anksčiau buvo skelbiama, jog Drummondas gali būti išsiųstas į Atlantos „Hawks“, tačiau kol kas naujienų apie šių komandų derybas nėra.

Šį sezoną puolėjas fiksuoja 17,8 taško, 16,2 atkovoto kamuolio ir 2,6 rezultatyvaus perdavimo statistiką.

Komentarai:
Drybolas
gaila kad drumondina detroita palieka as seniau skaiciau kad drumondas neketina su detroitu sutarties pratest tad cia greiciau drumondo sprendimas palikt pistons o ne atvirksciai
2020-01-11
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Andre Drummond

Andre  Drummond
Komanda: Detroit Pistons
Pozicija: C
Amžius: 26
Ūgis: 211 cm
Svoris: 125 kg
Gimimo vieta: Mount Vernon, JAV