Nuotr.: Facebook
Nuotr. Facebook

Vilerbano ASVEL vyriausiasis treneris Zvezdanas Mitrovičius dėl ligos kurį laiką negali vadovauti komandai, o jį ir toliau pavaduos klubo savininko Tony Parkerio brolis T. J.

Pranešama, kad Mitrovičius praleis bent vienerias Eurolygos rungtynes, o mače Stambule su vietos „Fenerbahče“ komandai vadovaus asistentas T.J. Parkeris.

35-erių Parkeriui tai bus jau antrasis Eurolygos mačas vyriausiojo trenerio kėdėje – NBA legendos brolis Mitrovičių pavadavo rungtynėse su Madrido „Real“.

Šiame mače ASVEL pergalės džiaugsmo nepatyrė.

Pranešama, jog Mitrovičiaus sveikatos būklė gerėja ir jis gali prisijungti prie komandos Stambule, kai ASVEL sausio 17-ąją kausis su „Anadolu Efes“.

ASVEL Eurolygoje su 8 pergalėmis ir 10 pralaimėjimų žengia 11-oje vietoje.

Komentarai:
framtappa
https://badoo.red - nuostabi pažinčių svetainė skirta tik suaugusiems, norintiems susirasti partnerį, norintiems pasimylėti
2020-01-14
-5
Atsakyti
iteddac
https://badoo.red - nuostabi pažinčių svetainė skirta tik suaugusiems, norintiems susirasti partnerį, norintiems pasimylėti
2020-01-14
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.