Nuotr.: BasketNews.lt/D.Lukšta
Nuotr. BasketNews.lt/D.Lukšta

Kauno „Žalgiris“ pasitinka pirmąją Eurolygos dvigubą savaitę, per kurią abejas išvykos rungtynes žais išvykose.

Trečiadienį žalgiriečiai rungtyniaus Belgrade su „Crvena Zvezda“, o penktadienį Atėnuose išbandys jėgas Atėnų „Panathinaikos“.

Atėnų komanda per 18 rungtynių laimėjo 10 kartų ir dalijasi 6-7 pozicijomis, o Serbijos klubas su devyniais laimėjimais žengia aštuntas. „Žalgiris“ turi 5 pergales, su kuriomis dalijasi 16-18 pozicijomis.

Rytojaus varžovė „Crvena Zvezda“ laimėjo pastarąsias ketverias rungtynes, o per pastaruosius devynis mačus triumfavo septynis kartus.

Belgrado klubas sezoną pradėjo per devynis mačus laimėdamas dukart, o po per kitus devynis susitikimus rezultatas apsivertė – komanda laimėjo septynis mačus.

„Belgrado komanda yra labai fiziška, kuri namie žaidžia dar fiziškiau. Labai daug priklausanti nuo gynėjų, taip pat dabar labai pasistiprinusi su Kevinu Punteriu ir Vladimiru Štimacu. Komanda ant bangos. Įprastai Belgrade būna sunku, ir dabar suprantame, kad bus sunku“, – prieš susitikimą kalbėjo Šarūnas Jasikevičius.

Serbijos komandos naujokas Kevinas Punteris per du mačus fiksuoja 16,5 taško ir 3,5 rezultatyvaus perdavimo statistiką, o Štimacas per 3 susitikimus renka po 13,3 taško ir 5 sugriebtus kamuolius.

„Jie prideda daugiau rotacijos. Su Punteriu prisideda taškų, reikia jį sustabdyti. Štimacas duoda stiprumo po krepšiu, dar vienas variantas po krepšiu. Tikrai į komandą įsiliejo puikiai“, – apie varžovų naujokus sakė Šaras.

Iš pastarųjų septynių pergalių „Crvena Zvezda“ tik kartą laimėjo daugiau nei 10 taškų persvara, kai Miuncheno „Bayern“ buvo nušluota 30 taškų pranašumu. Kas leidžia tai daryti?

„Kažkiek paskutinėmis sekundėmis jie pataiko į krepšį. Atrodo, tos kūrybos nedaug, bet suranda būdų laimėti, o tai mūsų sporte yra svarbiausia“, – pabrėžė Jasikevičius.

Rungtynėse Kaune „Crvena Zvezda“ krepšininkai įmetė tik 61 tašką, tačiau patys praleido 59 ir laimėjo susitikimą.

„Akcentuosime Billy Baroną, kaip ir visus. Jie su Lorenzo Brownu yra pagrindiniai taškų darytojai. Daug ką Kaune mes gynyboje atlikome gerai“, – teigė treneris.

Mačas Belgrade įvyks trečiadienį 20 val., o penktadienį dvikova Atėnuose – 21.30 val.

Komentarai:
Brolis Bolas
Saro Sistema suveiks siandien ?
2020-01-15
-9
Atsakyti
PRISIJUNK prie facebook ŽALGIRIO fanų grupės! - https://www.facebook.com/groups/87090757...
2020-01-14
-1
Atsakyti
trepoureh
https://badoo.red - nuostabi pažinčių svetainė skirta tik suaugusiems, norintiems susirasti partnerį, norintiems pasimylėti
2020-01-14
+15
Atsakyti
Zalgiris
uz arenos uzpildyma daugiau bus i biudzeta negu uz pergales
2020-01-14
-3
Atsakyti
Dzo trenktas
ka cia nusikalbi mali suda atsirado protinguolis pats tu avinas nusimanantis tavo galvoi prosvaisciu nematyt
2020-01-14
+9
Atsakyti
Zvezda zalgiris anoninas
jeigu rinkoi nemato izaideju nera prasmes pirkt galvoji motiejunas javtokas nemasto
2020-01-14
+14
Atsakyti
Sausio vidurys
zurnalistai saro neklausia ar motiejunas daugiau zino tai ar vis zvalgoso izaideju is urbono nieko negirdet
2020-01-14
+21
Atsakyti
Anonimas
zvezda su mazesniu biudzetu isigijo DU zaidejus tiesiai is kitu eurolygos komandu, beje tikrai neblogus, kurie tuoj pat dave rezultata, tuo tarpu zalgirio moto toliau sukandus dantis tiketi SISTEMA
2020-01-14
-18
Atsakyti
15 min
Ar isibegejes lietkabelis gali apkartinti zalgirio sezona ?
2020-01-14
-21
Atsakyti
vaclav kadlec
sekmes Zvaigzdems nusivalyt kojas i Lietuvos milijonierius. matosi kad tai kur kas brandesne komanda, sugebanti pasimokyt is savo klaidu ir reikiamu ir tinkamu metu issprest vidines problemas atliekant teisingas korekcijas. zinant dar ju arenos atmosfera, nera nei menkiausios abejones kad ten zaisti bus visiskas kosmaras. galime lazintis kad Geben vel sedes ant suolo stebedamas kaip Landale puikiai dirba gynyboje pries Zvezdos prieki, Lukosiunas, kuris puikiai si savaitgali mete savo metimus vel stebes didingojo kreivanosio pasirodyma, o Jankunas su Ulanovu atidirbines savo 950k vertes kontraktus, nes tai jie daro savaite is savaites. gaila tikru zalgirio fanu ir tiek
2020-01-14
-14
Atsakyti
Dzo
musu sporte svarbiausia laimet. Saruneli pamirsai kad zalmargej svarbiausia kisenes prisikimst, pergales jau senai pamirstas dalykas. kam jos reikalingos jei apgailetinai zaisdami be jokios minties ir deriniu vistiek sutraukiat pilna avinu tvarta... dauzo visi kas netingi ir jokiu prosvaisciu nematyti nei zaidime nei tavo SISTEMOSE . rankutem tik trinkit kol galit, KOL renkasi tie jusu garbontojai patys net nesupranta:)) PARODIJA
2020-01-14
-10
Atsakyti
Gėjus Remigijus Jakinevičius
Trenerio balse jaučiasi nosies užrietimas. Reiktų mokytis iš serbų kaip su mažesniu biudžetu nuostabiai atsigavo komanda paimdama Štimacą ir Punterį, o po pergalės prieš sistemos vergus dar labiau įsitvirtins aštuntuke. Šį sezoną Žalgiris atrodo kraupiai ir mąstantys bei krepšinį suprantantys fanai tą puikiai mato.
2020-01-14
+35
Atsakyti
Neptunas
Sekmes Raudonajai Zvaigzdei
2020-01-14
+22
Atsakyti
Ai
cervena stiprinasi o pas mus stiprinasi su loterija o gal pavyks ir paskui perparduot nes labai patiko uzdirbti Motiejui is zaideju perpardavinejimo dabar gi pergaliu kiek pavyks iskovot tiek pavyks nu ir jeigu dar pavyks ka nors parduot tai isvis fantastika sezonas
2020-01-14
-41
Atsakyti
duffgranun
https://badoo.red - nuostabi pažinčių svetainė skirta tik suaugusiems, norintiems susirasti partnerį, norintiems pasimylėti
2020-01-14
+5
Atsakyti
Anonimas
ant bangos nes ten zmones su galva dirba,o zaidejus kurie mala sh atleidzia be jokiu skrupulu.pas mus gi tikejimas SISTEMA jau tapo antra religija zaliaibaltu tarpe kurie vietoj to kad isreikst savo pozicija toliau eina i arena mokedami triguba kaina uz bilietus.tai ko motiejunams nesijuokt susiemus uz pilvu?kol sirgaliai tyles,tol visas tas balaganas su overrated zaidejais ir antrarusiais legionieriais tesis ir toliau
2020-01-14
+34
Atsakyti
Gilo
Taip Zvezda ant bangos nes nebijojo imtis permainu pasistiprinti ten kur buvo silpni ir t.t. Visa tai padare su mazesniu biudzetu nei musu.. Na o dabar minusai:)
2020-01-14
+6
Atsakyti
Eurolyga
o kuri dabar ne ant bangos asvel valencia puikiai laikosi kabinasi i 8 tuka
2020-01-14
+20
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.