Nuotr.: V.Mikaitis
Nuotr. V.Mikaitis

Willo Cherry karjeros etapas Pirėjo „Olympiakos“ komandoje baigtas. Graikijos klubas oficialiai pranešė apie išsiskyrimą su šiuo krepšininku. 

Šį sezoną metami dvitaškiai

56%
21,4
Pataiko: 21,4
Taiklumas: 56,1%
Vieta lygoje: 2
Geriausias pasiekimas: 29
Blogiausias pasiekimas: 16
Daugiausia pataiko: Georgios Printezis

28-erių gynėjas Eurolygoje nežaidė nuo sausio 2-osios mačo su Stambulo „Fenerbahče“, o kaip vieną pagrindinių jo atleidimo priežasčių portalas „Eurohoops.net“ įvardija konfliktą treniruotės metu.

Skelbiama, jog Cherry per pratybas susikibo su kitu legionieriumi Wade'u Baldwinu.

Cherry per 13 sužaistų mačų prestižiniame Senojo žemyno turnyre vidutiniškai fiksavo 5,4 taško, 2 atkovotų kamuolių ir 1,7 rezultatyvaus perdavimo statistiką per 21 žaidimo minutę.

Jis į Pirėjų pagal trumpalaikį susitarimą atvyko praėjusių metų balandį, tačiau tarpsezonį abi pusės sukirto rankomis dėl naujo vienerių metų kontrakto.

Pralaimėjimu Roko Giedraičio atstovaujamai Berlyno ALBA ekipai dvigubą savaitę pradėjęs „Olympiakos“ klubas Eurolygoje su 7 pergalėmis per 19 susitikimų žengia 14-as.

Komentarai:
siloven
https://badoo.red - nuostabi pažinčių svetainė skirta tik suaugusiems, norintiems susirasti partnerį, norintiems pasimylėti
2020-01-15
Atsakyti
Anonimas
Gal gali patys oly vadovai save atleist? Degradaves visiskai klubas.
2020-01-15
+9
Atsakyti
Olympiakos
su Cherry kita kalba
2020-01-15
+11
Atsakyti
Anonimas
Tam klube totalus bardakas. Atleido D.Blatt, M.Kuzminskas perėjo į Loko, E.Happ atleido, K.Punter išėjo į Crvena zvezda, pasikviečia W.Reed kurį vėliau atleidžia, pasikviečia T.Rochestie, pasikviečia D.Kairį kurį vėliau atleidžia kartu su K. Kemzūra. Pasikviečia G. Bartzokas. Dabar W.Cherry atleidžia. Tokie atleidinėjimai ir pasirašymai turi nemažai kainuot, tuo labiau pernai buvo skelbta, kad turi nemažų finansinių problemų. Iš geresnių žaidėjų nelabai kas ir norės ten žaist.
2020-01-15
+8
Atsakyti
...
nereik zalgiriui dar 1 grybo
2020-01-15
+17
Atsakyti
Zalgiris
galetu manau jei Rinkoi nera
2020-01-15
-2
Atsakyti
Zalgiriui
praversrtu
2020-01-15
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.