Nuotr.: Sputnik – Scanpix
Nuotr. Sputnik – Scanpix

Maskvos srities „Chimki“ po keturių nesėkmių iš eilės galiausiai sugrįžo į pergalių, o jai vadovaujantis Rimas Kurtinaitis po susitikimo šią pergalę įvardijo kaip vieną geriausių šiame sezone.

Rungtynių žaidėjas

Taškai
21
Naudingumas
31
Tritaškiai
71%
5/7
Rezultatyvūs perdavimai
13

„Visų pirma, noriu pasveikinti mūsų komandą ir žaidėjus už nuveiktą darbą. Po kelių pralaimėjimų nėra lengva susiburti ir žaisti prieš tokią gerą komandą kaip Madrido „Real“, ypač laimėti. Šį sezoną turėjome daug gerų rungtynių, tačiau, kalbant apie svarbą, neslėpsiu, mes tikėjomės pergalių prieš Sankt Peterburgo „Zenit“ ir „Valencia“, nes žaidėme namuose, o tai yra mūsų lygio varžovai.

Šios rungtynės su „Real“ buvo turbūt vienos geriausių rungtynių pagal svarbą ir kokybę. Ne taip seniai mes turėjome geras rungtynes su Maskvos CSKA ir aš šiuos du mačus laikau geriausiais šiuo metu“, – kalbėjo vyriausiasis „Chimki“ treneris.

Šios pergalės „Chimki“ teko laukti nuo praėjusių metų gruodžio 20-osios dienos. Tai buvo diena, kai Maskvos srities klubas laimėjo paskutinį kartą. Tris savaites trukusi nesėkmių serija prasidėjo gruodžio 26-ąją.

„Trečiajame ketvirtyje turėjome didelių problemų. Būtent jame šiais metais mus ištinka didžiausia duobė. Mes tai žinome, kalbamės apie tai treniruotėse, o šiandien, po pirmojo kėlinio, ypač pabrėžėme, kad svarbiausias yra trečiasis ketvirtis.

Buvo metas, kai tiek mes, tiek Madrido „Real“ pelnėme sunkius taškus. Gerai, kad apsikeitėme šiais metimais. Iš esmės, mes kontroliavome visą žaidimą ir turėjome pakankamai didelį skirtumą. Aišku, pabaigoje galėjome žaisti geriau, bet manau, kad laimėjome pelnytai“, – pergalingas rungtynes komentavo Kurtinaitis.

„Chimki“ po dvidešimties turų savo sąskaitoje turi 9 pergales ir 11 pralaimėjimų bei rikiuojasi dešimtoje stipriausios Senojo žemyno lygos turnyrinės lentelės vietoje.

Rungtynių epizodai:

Komentarai:
ąžuolas
Džiaugiuosi už R. Kurtinaitį , smagau kad laimėjo, truputį akcijos pakilo Rimo K., MANAU ATSIGAUS
2020-01-17
+40
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
Maskvos srities Chimki
Madrido Real
62%
37/60
Metimai iš žaidimo
53%
31/58
28
Atkovoti kamuoliai
24
29
Rezultatyvūs perdavimai
23
9
Perimti kamuoliai
8
1
Blokuoti metimai
2
26
Pražangos
19

Rungtynių žaidėjai

Alexey  Shved
21 PTS
8/10 FG
0/0 FT
Jordan  Mickey
20 PTS
6/8 FG
6/6 FT
Maskvos srities Chimki
Keli žaidėjai
5 REB
Jordan  Mickey
5 REB
3 DREB
2 OREB
Alexey  Shved
13 AS
6 TO
29 MIN
Nicolas  Laprovittola
6 AS
1 TO
16 MIN
Alexey  Shved
31 EFF
100% 2P%
71% 3P%
Jordan  Mickey
29 EFF
67% 2P%
100% 3P%