Nuotr.: Reuters – Scanpix
Nuotr. Reuters – Scanpix

Luka Dončičius 2018-ųjų NBA naujokų biržoje Atlantos „Hawks“ klubo buvo pakviestas 3-iuoju šaukimu ir iškart buvo išmainytas į Dalaso „Mavericks“.

Vis dėlto slovėnas, prisiminęs 2018-ųjų vasarą, buvo įsitikinęs, kad tuomet jį 2-uoju šaukimu pakvies Sakramento „Kings“, kuri pasirinko Marviną Bagley.

„Kings“ atvyko į Madridą pamatyti kaip žaidžiu ir papietauti su manimi. Atvyko kartu su savininku. Tuomet atvyko visi ir aš nuoširdžiai galvojau, kad jie mane pasirinks naujokų biržoje“, – „The Athletic“ sakė gynėjas.

Paklaustas, kodėl buvo pasirinktas tik 3-iuoju šaukimu, Dončičius pabrėžė žaidimą Europoje.

„Galvoju, kad dėl žaidimo Eurolygoje, – svarstė 20-metis. – Tai yra skirtingas krepšinis. Aš Ispanijos čempionate pelnydavau apie 12 taškų, Eurolygoje – 14. Tai skirtingas žaidimas.“

Dončičius šį sezoną NBA vidutiniškai per 32 minutes renka po 28,9 taško, 9,7 atkovoto kamuolio ir 9 rezultatyvius perdavimus.

Tuo metu Bagley „Kings“ klubui per 24 minutes pelno po 14,2 taško ir atkovoja po 6,8 kamuolio.

Komentarai:
chilicom
https://badoo.red - nuostabi pažinčių svetainė skirta tik suaugusiems, norintiems susirasti partnerį, norintiems pasimylėti
2020-01-21
-13
Atsakyti
...
Feilas ir Suns ir Kings, jų pasirinkimai ir sumoj sudėjus neverti slovėno
2020-01-20
+15
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną pelnomi taškai

46%
116,7
Pelno taškų: 116,7
Taiklumas: 46,3%
Vieta lygoje: 3
Geriausias pasiekimas: 143
Blogiausias pasiekimas: 95
Daugiausia pelno: Luka Doncic