Karolis Tiškevičius ir Vytautas Mikaitis tinklalaidėje „Iš 9 metrų“ kalbina Vaidą Čeponį. Nuo krepšininko karjeros iki priekaištų dėl komentavimo ir nesutarimų su treneriais Jonu Kazlausku ir Šarūnu Jasikevičiumi.

Temos:

  • paliudijimas apie Vaido Čeponio dėjimą į krepšį ir netikėtas Lino Šalkaus priekaištas Karoliui (06:20);
  • dovanos į studiją (14:22);
  • apie žiūrovų kaltinimus komentatoriams (20:42);
  • nenuvalkiotas protmūšis Vaidui Čeponiui (28:50);
  • apie konfliktus su Jonu Kazlausku ir Šarūnu Jasikevičiumi (45:05);
  • patreonų klausimai (52:54).

Pokalbį su Čeponiu galite žiūrėti ir video formatu. „YouTube.com“ platformoje mūsų kanalą prenumeruojantys žiūrovai šias laidas pamato pirmiausia.

Laidų įrašai jau pateikiami jums patogiose platformose – „Podbean“, „iTunes“ (taip pat ir iOS programėlėje „Podcasts“) ir „Spotify“. Kiekvienos laidos įrašą galėsite atsisiųsti ir į savo kompiuterį ar telefoną, kad jų galėtumėte klausyti sau patogiu laiku ir vietoje.

Visi įrašai:

Komentarai:
TDaY
Salkus tai nu nafix :Dd
2020-01-25
+3
Atsakyti
JANKE
Mldc Ceponis, tikras komentatorius :)
2020-01-22
-1
Atsakyti
praeivis
Paskutinis likęs mohikanas iš 90-tųjų beviltiškų komentatorių. Dėl ko jį laiko televizijoje? Iš gailesčio ?
2020-01-22
Atsakyti
djgaffer
Kartais perspaudžia Čeponis,bet turi jis to šarmo,toks netradicinis komentatorius.O dažnu atveju ir bairių neblogų paskaldo.Man asmeniškai jis nėra prastas,klausytis jo galima.
2020-01-22
+20
Atsakyti
prisirinksiu minusiukų :) tik tie minusiukai yra jums patys sau... netapsitt jūs nei Vaidu nei Almo... glušeliai... :) dėl ko Šaras nepakenčia debiliukų taip pasivadinusiais save "žurnalistais" krepšino žinovais, užduodančius kvailus klausimus?.. ogi dėl to kad jis nekenčia neprofesionalumo... krepšinis yra super profi sritis ir tikrai nedidelė dalis net krepšinį žaidusių gali suprasti kas vyksta aikštelėje... tuo labiau kai klausimus uždavinėja visiškai buki...
2020-01-22
+6
Atsakyti
Labai labai apverktinai jau atrodo Čeponio seksistiniai,rastiniai juokeliai. Jau apie svorį tai net klausytis nenoriu ir čia neva juokinga? Įsivaizduokite tokius pseudo pokštus NBA tai iki antro kėlinio tik ištraktų
2020-01-22
-5
Atsakyti
ir iš viso... esu patenkintas šiuolaikine laidų vedėjų komentatorių chebryte... Karolis man primena mano laikų putiovą bachūrą iš Kauno:)... taip kad Almo, beveik gali stebėti krepšinį iš šono, sėdėdamas fotelyje, sakydamas: matai tas komentatorius kalba tą patį ką Almo sakė prieš metus, mėnesį, ar prieš rungtynes... smagu... :)
2020-01-22
-3
Atsakyti
iš kur Čeponis atsirado?.. 2004-5 metais drąsus vyriukas bandė krepsinis.net dalyvauti pokalbiuose... daugelio buvo sudirbtas... aš jį parėmiau nes iš Almo išmoko saviironijos, humoro ir vėliau tai panaudojo savo komentaruose... ir nuo to laiko turi SAVO STILIŲ... sveikinu su pavykusia karjera... :)
2020-01-22
-11
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.