Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Dewayne'o Dedmono kančios Sakramento „Kings“ klube baigėsi. Prieš Naujuosius metus viešai mainų pareikalavęs 30-metis centras buvo iškeistas į Atlantos „Hawks“, kuriai taip pat perleido antrojo rato šaukimus 2020 ir 2021 metų NBA naujokų biržose.

Šį sezoną metami tritaškiai

33%
11,5
Pataiko: 11,5
Taiklumas: 32,5%
Vieta lygoje: 18
Geriausias pasiekimas: 20
Blogiausias pasiekimas: 6
Daugiausia pataiko: Trae Young

„Hawks“ už Dedmoną atidavė traumuotą Jabarį Parkerį ir ukrainietį Alexą Leną.

Dedmonas į Sakramentą persikėlė praėjusį tarpsezonį, kai sukirto rankomis dėl trejų metų ir 20 mln. JAV dolerių kontrakto, tačiau puolėjas neatlaikė dar pirmajam sezonui nė neįsibėgėjus.

Vienu metu apskritai rotacijoje vietos negavęs atletas gruodžio pabaigoje viešai pareikalavo mainų ir už tai jį NBA nubaudė 50 tūkst. JAV dolerių bauda.

Dedmonas su „Kings“ marškinėliais sužaidė 34 rungtynes, iš kurių tik 10 pradėjo starto penkete. Per jas puolėjas rungtyniavo po 15 minučių, pelnė po 5,1 taško ir atkovojo po 4,9 kamuolio.

Paskutiniu metu aukštaūgio žaidimo laikas išaugo, bet tik dėl „Kings“ sudėtį kamuojamų traumų.

24-erių Parkeris vasarą su „Hawks“ pasirašė dvejų metų ir 13 mln. JAV dolerių sutartį, kuri nurodo teisę žaidėjui spręsti dėl antrojo sezono.

Dėl peties traumos iš rikiuotės iškritęs puolėjas paskutinį mačą žaidė dar sausio 4-ąją, o per iš viso 32 sužaistus mačus jis įmetė po 15 taškų, atkovojo po 6 ir perėmė po 1,3 kamuolio bei atliko po 1,8 rezultatyvaus perdavimo.

26-erių Leno statistika per 40 mačų šį sezoną siekė 8,7 taško ir 5,8 atkovoto kamuolio.

Komentarai:
djgaffer
Kings čia net labai nuskilo.Parkeris dažnai traumuotas būna,bet kais sveikas,tai nemažai naudos gali duoti.Lenas taip pat geras atsarginis centras.Pavyko atsikratyt ta primadona Dedmonu,kuris kažkokią žvaigždę vaidina.
2020-02-06
-15
Atsakyti
T-Mac
Kings laimejo šiuose mainuose atsikrate nepatenkintu Dedmonu gavo neprastesni Lena ir traumuota Parkeri kuris atsigaves gali duoti naudos puolime.
2020-02-06
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.