Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS

Vilniaus „Rytas“ antradienį savo arenoje sieks iškovoti bilietą į savaitgalį Klaipėdoje vyksiantį Karaliaus Mindaugo taurės varžybų finalinį renginį. Tam, kad taip atsitiktų, vilniečiams būtina „Jeep“ arenoje didesne nei 4 taškų persvara įveikti Utenos „Juventus“ komandą. 

Vilniaus „Ryto“ vyriausiasis treneris Dainius Adomaitis sako, kad komanda yra nusiteikusi kovingai ir su sirgalių palaikymu privalo nugalėti svečius iš Utenos.

„Nuotaikos kovinės, žaidžiame namuose. Tikimės, kad bus pilna arena, turėsime gerą palaikymą. Su „Juventus“ žaidėme jau daug rungtynių, taip, kad žinome, kad tai yra komanda, kuri yra ant bangos. Patys pralaimėjome jiems Utenoje. Yra dalykai, kuriuos privalome padaryti gerai: ypač individualioje gynyboje. Taip pat yra taktikos dalykai, kuriuos turime gerai išpildyti kaip komanda. Kovingumas turi būti aukščiausiame lygyje“, – teigia Adomaitis.

Anot vilniečių stratego, didelis pasitikėjimas savimi yra vienas pagrindinių „Juventus“ ginklų, leidžiančių šiai komandai įveikti atrodytų pajėgesnius varžovus.  

„Juventus“ žaidžia su labai dideliu pasitikėjimu. Faktas, kad kai turi vienas rungtynes per savaitę, yra laiko atsistatyti ir pasirengti. „Juventus“ būna puikiai pasirengę visoms rungtynėms ir fiziškai, ir taktiškai. Čia ir yra jų stiprybė. Jie dabar demonstruoja labai gerą krepšinį“, – pastebi Adomaitis. 

Šių metų sausio 2 dieną vykusiame pirmame Karaliaus Mindaugo taurės ketvirtfinalio susitikime „Juventus“ įveikė „Rytą“ 85:81.

Gytis Radzevičius ir Žygimantas Skučas šeimininkų komandai tame mače atitinkamai pelnė 17 ir 16 taškų. Rezultatyviausiai „Ryto“ komandoje žaidė 20 taškų pelnęs Martynas Echodas. Tiesa, Vilniuje „Rytui“ vis dar teks verstis be jo pagalbos – aukštaūgis gydosi pėdos traumą. 

Vilniaus „Ryto“ ir Utenos „Juventus“ dvikova vyks vasario 11 d. 20 val. „Jeep“ arenoje Vilniuje

Komentarai:
Anonimas
Kad jau praeities komanda tas Rytas..
2020-02-10
+2
Atsakyti
Anonimas
Ateini paskaityt kasio naujienu,atsiverti komentarus ir zvengi is tokiu:visa lietuva uz utena :D asmeniskai gera zinot,kad toks klubas kaip ,,Rytas" tiek daug skausmo asaru yra suteikias kauno zalgirio fanams.Fanams su tel.rankoje :D
2020-02-10
Atsakyti
as
Sėkmės utenai prieš raudona parodiją lietuva už juventus 🏀
2020-02-10
+3
Atsakyti
Stepan Babior
Kokia dar arena??? Ten elektros tinklu pastote, kokia dar pilna, niekas ten neina ziuret to projektelio, zino, kad gauna nuo visu, bankrutuoja ta parodija vilno.
2020-02-10
+18
Atsakyti
Linkėjimai iš Kauno
Visa Lietuva už Utena.....
2020-02-10
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.