Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS

Jurica Žuža prie Klaipėdos „Neptūno“ vairo kol kas žengia be pralaimėjimų.

Šiandien klaipėdiečiai Karaliaus Mindaugo taurės (KMT) ketvirtfinalio etape iškovojo pergalę prieš Alytaus „Sintek-Dzūkiją“ ir žengė į pusfinalio etapą, kuris jau ateinantį savaitgalį vyks uostamiestyje.

Nors laimėjimas prieš alytiškius minimalia persvara (73:72) nebuvo lengvas, vyriausiasis „Neptūno“ treneris po rungtynių vykusioje spaudos konferencijoje sveikino savo auklėtinius.

„Noriu pasveikinti komandą ir žaidėjus. Šiandien jie kovojo tikrai nuostabiai, – kalbėjo Žuža. – Tai yra tai, ką aš noriu matyti ir ko aš iš jų lauksiu ateityje. Prieš rungtynes jiems pasakiau, kad šis susitikimas nebus lengvas. Jie žinojo, kad turime 3 taškų pranašumą, todėl liepiau jiems užmiršti rezultatą ir pradėti viską nuo pradžių. Prieš mačą jaučiau, kad varžovai ateina susikaupę ir nori laimėti, bet viskas susidėliojo taip, kad dabar jau esame finalo ketverte – po trijų dienų žaisime savo fanų akivaizdoje.“

Paklaustas, kam „Sintek-Dzūkijos“ gretose skyrė didžiausią dėmesį, Žuža nelaukdamas atsakė – amerikiečiui Chauncey Collinsui, kuris į pajūrio komandos krepšį sumetė 9 tritaškius.

„Kai kur išpildėme žaidimo planą, kai kur ne. Pagrindinis planas buvo neleisti Collinsui mesti tritaškius ir taip priversti veržtis į baudos aikštelę, bet tai nebuvo išpildyta. Stengsiuosi, kad ateityje tokių klaidų nebebūtų“, – kalbėjo Klaipėdos komandos strategas.

„Man svarbu, kad komanda žaistų gerai, – tęsė Žuža. – Visada svarbu sulaukti savo šanso ir kažkada tas laikas ateis. Šiandien buvo labai daug klaidų puolime, kai mes nežaidėme kaip komanda, o tai man labai nepatiko. Trūko rezultatyvių perdavimų, prieš „Juventus“ jų buvo žymiai daugiau. Visada stengiuosi paskatinti žaidėjus ir liepiu mesti, kai jie tik turi progą.“

Trenerio teigimu, Alytaus komanda šiemet išsiskiria savo žaidimo stiliumi, kuris „Neptūnui“ yra perkandamas, tačiau itin nelengvai.

„Dzūkija“ žaidžia labai specifinį krepšinį. Jie neleidžia žaisti baudos aikštelėje ir verčia rungtyniauti tie tritaškio linija arba mesti iš vidutinio nuotolio“, – kalbėjo Žuža.

Trenerių komentarai:

Komentarai:
tiabrinap
https://badoo.red - nuostabi pažinčių svetainė skirta tik suaugusiems, norintiems susirasti partnerį, norintiems pasimylėti
2020-02-12
-4
Atsakyti
Pranas
Sitas matos irgi nekazka. Vejus sneka. Svarbu kad komanda gerai zaistu. Galim pagalvot kad kitiems svarbu ne tai :) Isikapste bet tikrai ne stratego deka. Bus vargo ir su situo naujokeliu :)
2020-02-11
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.