Šį savaitgalį Klaipėdoje vyks Citadele Karaliaus Mindaugo taurės turnyro finalo ketvertas, į kurį keturios komandos pateko iškovojusios pergales šią savaitę.

Ypatingai daug emocijų kėlė Vilniaus „Ryto“ pergalė prieš Utenos „Juventus“ sostinėje.

Rubrikoje „Teisėjo švilpukas“ šį kartą analizuojami ir aiškinami šeši epizodai, iš kurių net penki – iš „Ryto“ ir „Juventus“ rungtynių.

Nors „Juventus“ klubas po rungtynių pažėrė priekaištų teisėjams, atlikus analizę arbitrų darbas įvertintas gerai.

Užkniso žiūrėti, kad jie meta 37 baudas. Klausiu retoriškai – kodėl jie meta 37 baudas? – retoriškai klausė uteniškių strategas Žydrūnas Urbonas. – Tada yra antras momentas – mane pats Pavilonas, teisėjų tėvas, mokino, kad tu niekada negausi techninės, jeigu nusisuksi į kampą ir išliesi savo emociją. Teigiamą, be keiksmažodžių, be nieko. Tiesiog buvau susiėmęs už galvos. Geras ar blogas tai buvo sprendimas dabar nenoriu kvestionuoti, bet aš gavau techninę už tokį dalyką. Mes žaidžiame vieno metimo rungtynes. Galbūt nebūtų reikėję tritaškio mesti, nes būtų buvęs praėjimas, bauda. Greičiausiai pražanga nebūtų buvus sušvilpta, bet būtų kitaip. Treti metai iš eilės man gaila savo vyrų.“

Trenerių komentarai po „Ryto“ ir „Juventus“ rungtynių:

„Juventus“ direktoriaus Eimanto Skersio reakcijos po rungtynių:

Komentarai:
XXX
Norite susirasti merginą vienai nakčiai? Sveiki atvykę - https://getmeets.com
2020-02-14
-2
Atsakyti
djgaffer
Čia toj laidoj kaip visada išrenka paprastus ir visiems aiškius epizodus,o pagrindinių nerodo.Nes supranta,kad ten teisėjų klaidų būna,o savų juk nekiši po volu.Juokinga tikrai.🙂
2020-02-14
+16
Atsakyti
as
juokingai parinkti epizodai. Man del ju klausimu nekilo. O tu epizodu kur tikrai neaiskus nagrineti nereikia.
2020-02-14
+18
Atsakyti
Anonimas
Mes pasitikrinome ir nustateme kad mes saunuoliai
2020-02-14
+9
Atsakyti
QQ
Po tokiu laidu 3 lemai treneriu pasikelia kvalifikacija :D
2020-02-14
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.