Nuotr.: Reuters  Scanpix
Nuotr. Reuters  Scanpix

Krepšinio komentatorius Michaelas Wilbonas susilaukė iškilmingo apdovanojimo, o jo suburta ekipa, vedama reperio Common, NBA „Visų žvaigždžių“ savaitgalio metu vykusiose pramogų pasaulio rungtynėse iškovojo pergalę.

Wilbono komanda 62:47 nugalėjo per daug nesipriešinusią stipriausios pasaulio lygos apžvalgininko Stepheno A. Smitho rikiuotę.

Naudingiausiu krepšininku „Pramogų pasaulio žvaigždžių“ rungtynėse tapo 47-erių reperis ir aktorius Common, kuris mače pelnė 10 taškų, atkovojo 5 ir pavogė 4 kamuolius bei atliko 3 rezultatyvius perdavimus.

Prieš mačą ESPN žurnalistas Wilbonas buvo apdovanotas 2020-ųjų Curto Growdy medijų apdovanojimu ir įtrauktas į krepšinio Šlovės muziejų.

Wilbono komandoje 25 taškus įmetė reperis Famous Los, dvigubą dublį – 12 taškų ir 12 sugriebtų kamuolių – užfiksavo buvęs NBA krepšininkas Quentinas Richardsonas.

Smitho ekipoje labiausiai pasižymėjo WNBA žaidėja A‘ja Wilson, surinkusi 11 taškų, po 9 taškus pelnė buvęs NBA krepšininkas Darius Milesas ir reperis Quavo.

Rungtynių epizodai:

Komentarai:
qhkq
gdgffuyty
2020-02-15
-2
Atsakyti
Anonimas
Xujeperis, dar vienas illuminatas
2020-02-15
-10
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.