Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Neseniai lietuviškų šaknų turintį kanadietį Niką Stauską atleidusi Vitorijos „Baskonia“ jau dairosi pastiprinimo.

Šį sezoną pelnomi taškai

44%
70,8
Pelno taškų: 70,8
Taiklumas: 43,6%
Vieta lygoje: 18
Geriausias pasiekimas: 93
Blogiausias pasiekimas: 0
Daugiausia pelno: Tornike Shengelia

Į Ispanijos komandos radarą papuolė ir greitu metu ją papildyti gali krepšininkas iš Juodkalnijos Marko Todorovičius, skelbia tinklalapis „Eurohoops.net“.

27-erių Todorovičius šį sezoną rungtyniavo Kinijos lygoje, kurioje atstovavo Tiandzio „Pioneers“ komandai, bet dėl koronaviruso krepšininkui buvo leista ieškotis naujos komandos.

211 cm ūgio puolėjas per 35 minutes vidutiniškai fiksavo dvigubą dublį – pelnė po 22 taškus, atkovojo po 13 kamuolių ir atliko po 3,6 rezultatyvaus perdavimo.

Iki šiol juodkalnietis turėjo patirties tiek Ispanijos pirmenybėse, tiek Eurolygoje. 2018-2019 metų sezone puolėjas žaidė Badalonos „Joventut“ komandoje, o nuo 2012-ųjų iki 2018-ųjų rungtyniavo „Barcelonos“ ir Maskvos srities „Chimki“ klubuose.

Šiuo metu „Baskonia“ savo sąskaitoje turi 9 pergales ir 15 pralaimėjimų bei rikiuojasi 14-liktoje Eurolygos turnyrinės lentelės vietoje.

Komentarai:
..
galetu zali pasiimt stauska
2020-02-18
-9
Atsakyti
Huyong
Supratingi kai kurie Kinijos klubai. Negaisina zaideju ir leidzia testi sezona kitur, kol dar leidziama tai padaryti. O Motiejuno luzeriams vis dar nedaeina, kad sezonas nepaejo ir jau saukstai po pietu. Nei Motiejunas, nei kas kitas nebeistemps tos komandos i atkrintamasias. Bet ne, dar palaukim, gal virusas susipras ir rytoj atsitrauks bent iki sezono galo. Urodai!
2020-02-18
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.