Nuotr.: AP-Scanpix
Nuotr. AP-Scanpix

Pasibaigus auksinei „Golden State Warriors“ erai, pagrindinius vedlius praradusi komanda šį sezoną nugrimzdo į dugną.

Šį sezoną metami tritaškiai

34%
10,5
Pataiko: 10,5
Taiklumas: 34,1%
Vieta lygoje: 26
Geriausias pasiekimas: 20
Blogiausias pasiekimas: 3
Daugiausia pataiko: D'Angelo Russell

Kevinas Durantas persikėlė į Bruklino „Nets“, Stephenas Curry ir Klay Thompsonas nerungtyniauja dėl traumų, tuo metu vienam svarbiam šlovingosios dinastijos dalyvių Draymondui Greenui kartu su pasikeitusia sudėtimi tenka išgyventi vieną pralaimėjimą po kito.

Steve'o Kerro kariauna su vos 12 pergalių per 55 rungtynes – blogiausia NBA komanda, neturinti net jokių minčių apie atkrintamąsias varžybas pašėlusiuose Vakaruose.

Nuo 2012 metų „Warriors“ garbę ginančiam Greenui sezonas be atkrintamųjų bus pirmasis karjeroje.

Praūžus „Visų žvaigždžių“ savaitgaliui, krepšininkai grįžo į pratybas, o paklaustas, ko tikisi iš likusios sezono dalies, Greenas nevengė pajuokauti.

„Noriu kontrakto išpirkos ir prisijungti prie atkrintamųjų komandos“, – juokavo Greenas ir netrukus surimtėjo.

„Norisi eiti ir šlifuoti žaidimą, pasiruošti įvairioms žaidimo situacijoms ir padėti jauniems žaidėjams tobulėti, – sakė Greenas. – Pasiruošti ir padėti pamatus kitam sezonui.“

Puolėjas šį sezoną NBA per 29 minutes vidutiniškai renka po 8,3 taško, atkovoja po 6,4 kamuolio ir atlieka po 6,2 rezultatyvaus perdavimo.

35-u šaukimu 2012-ais metais pakviestas Greenas su „Warriors“ triskart tapo NBA čempionu ir triskart dalyvavo „Visų žvaigždžių“ rungtynėse.

Pernai rugpjūtį Greenas ir San Francisko klubas sukirto rankomis dėl naujo ketverių metų trukmės ir 100 mln. JAV dolerių vertės kontrakto.

Komentarai:
DeeGee
Vis dar negaliu patikėt kad tokiam vidutiniam žaidėjui pasiūlė 100 liamu
2020-02-23
+2
Atsakyti
K.
Vis dar nepamirsta Duranto, kuris uzgoze laikina spindesy...tai tegul dabar be duranto ir laimi kaip kad skelbesi...
2020-02-23
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.