Nuotr.:

Festivalis „Karklė“, Kauno „Žalgirio“ Garbės klubas bei portalas BasketNews.lt kviečia komandas registruotis į jau tradicija tapusį 3x3 gatvės krepšinio turnyrą, kuris vyks festivalio metu, rugpjūčio 15 dieną.

Dalyvių lauks ne tik aktyvus laikas, bet ir galimybė laimėti piniginius prizus – šiais metais prizinis fondas siekia 1500 eurų. 

Turnyras – svarbi festivalio dalis

„Festivalis „Karklė“ garsėja ne tik tuo, jog suvienija skirtingų muzikos stilių gerbėjus, bet ir tuo, jog suburia skirtingų veiklų – šiuo atveju, sporto mylėtojus. Esame krepšinio šalis, tad šį vardą stengiamės pateisinti ne tik stebėdami varžybas prie televizoriaus ekranų, bet ir aikštelėje, o tą užtikrinti padeda tokie stiprūs partneriai kaip Kauno „Žalgirio“ Garbės klubas, kuris prisideda prie to, kad 3x3 varžybos būtų aukščiausio lygmens bei portalas basketnews.lt visuomet profesionaliai nušviečiantis įvykius“, – teigė vienas festivalio organizatorių Darius Kalinauskas. 

„Džiaugiamės bendradarbiavimu su „Karklės“ festivaliu ir jaučiam didelę pareigą, jog turnyras būtų aukščiausio lygio ir neatsiliktume nuo pačio festivalio. Praėjusiais metais turnyre dalyvavo stiprios komandos, teisėjavimas aukščiausio lygio, tad norisi šiemet išlaikyti aukštą lygį ir nemažinti kartelės.

Kviečiame komandas registruotis ir išmėginti jėgas žalgirietiškame turnyre!“ – pozityviai apie turnyrą kalbėjo Kauno „Žalgirio“ Garbės klubo atstovas Almantas Jakunskas. 

Registracija, taisyklės ir prizinis fondas

3x3 gatvės krepšinio rungtynės, savo specifika išsiskiria tuo, jog kovojant mažesnėje aikštelėje, pasireiškia didesnė jegos koncentracija, tad ir intensyvumas čia didesnis, didėja kiekvieno žaidėjo individualus įnašas, žinoma, nepamirštant ir komandinio darbo, - apie rungtynių subtilybes kalbėjo „Žalgirio“ Garbės klubo atstovas Almantas Jakunskas. 

Skelbiama, kad rungtynių trukmė gali būti skaičiuojama dvejopai – žaidžiama iki 15 įmesto taško, tačiau jei per 8 minutes nei viena komanda nepasiekė šios ribos, laimi surinkę daugiausiai taškų. Lygiųjų atveju, skelbiamas pratęsimas, kurio metu į tolimesnį etapą patenka pirmoji 2 taškus pelniusi trijulė. 

Kaip teigiama pranešime spaudai, dalyvių lauks ne tik aktyvus laikas, gera muzika, tačiau komandos gali išvykti ir papildžiusios savo piniginę – jų lauks net 1500 eurų piniginis prizinis fondas, kurį įsteigė festivalio „Karklė“ organizatoriai. Pirmajai vietai atiteks 1000 EUR piniginis prizas, o antra ir trečia vietos atitinkamai pasidalins po 300 ir 200 eurų.

Renginio organizatoriai primena – vietų skaičius yra ribotas, tad visi norintys dalyvauti turnyre turėtų suskubti ir registruotis jau dabar. Tai galite padaryti siunčiant įsigyto į festivalį bilieto numerį bei komandos sudėtį (vardas, pavardė) elektroniniu paštu klubas@žalgiris.lt.

Jei norite dalyvauti tik turnyre – galite įsigyti Turnyro bilietą Paysera platformoje (Turnyro bilietas visam festivaliui negalioja). Jauniausias komandos narys renginio dieną turi būti pilnametis, o dalyvavimo (Turnyro bilietą) mokestį reikia sumokėti iš anksto. 

Jau anksčiau skelbta, kad „Karklė 2020“ festivalyje pasirodys amerikiečių kilmės muzikos prodiuseris ir reperis Y2K, didžėjus iš Kosovo DJ Regard, geriausiai žinomas dėl tikru virusu tapusios „Ride it“ dainos aranžuotės, šių laikų hiphopo atstovas, reperis Denzelis Curry bei Metų grupe pripažinti Antikvariniai Kašpirovskio dantys. Pramogų dalį užpildys stand-up komedijos susibūrimas Com.Unija. Organizatoriai skelbia, kad greitu metu festivalio muzikinę eilutę papildys dar daugiau puikiai žinomų vardų. 

Rugpjūčio 14-16 dienos dovanos vieną geriausių vasaros nuotykių, kuriame sudalyvauti privaloma tiek prisiekusiam festivaliautojui, nutrūktgalviškai šeimynai ar karjeristui, turinčiam vieną laisvą savaitgalį per metus. 

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.