Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Kauno „Žalgiris“ rekomendavo Šiaulių regiono gyventojams nevykti į Eurolygos rungtynes su Milano „AX Armani Exchange“, o į tai reaguodamas „Šiaulių“ klubas bilietus „Žalgirio“ mačą turintiems sirgaliams pasiūlė nemokamai atvykti į jų LKL rungtynes su Kėdainių „Nevėžiu“.

„Žalioji Kauno komanda išplatino pranešimą, kuriame švelniai bando pasakyti, kad mūsų regiono gyventojai šiandien nėra pageidaujami Eurolygos rungtynėse. Virusas yra virusas, nieko nepadarysi.

Bet, šiauliečiai, žinote ką? Mes nieko nebijome ir jūsų be krepšinio palikti nenorime. Todėl, jei turite bilietą į šios dienos Eurolygos rungtynes, sekmadienį su juo galėsite įeiti į Šiaulių areną palaikyti mūsų komandos dvikovoje su Kėdainių ekipa!“ – „Šiauliai“ rašo feisbuke.

„Žalgirio“ klubas rekomenduoja šiauliečiams nevykti į rungtynes, nes būtent šiame krašte buvo nustatytas pirmasis Lietuvoje koronaviruso atvejis.

„Paaiškėjus apie užfiksuotą koronaviruso atvejį Šiauliuose, „Žalgirio“ klubas rekomenduoja gerbėjams iš šio miesto ir jo apylinkių nevykti į „Žalgirio“ arenoje vyksiančias rungtynes su Milano komanda“, – rašoma „Žalgirio“ svetainėje.

Rungtynės Kaune tarp „Žalgirio“ ir „AX Armani Exchange“ vyks šiandien 20 val.

Sekmadienį „Šiauliai“ namuose 17 val.

Komentarai:
O kam tie Šiauliai Nevėžis rupi? Neptūnas Žalgiris Kabelis galbūt net Rytulė bet Šiauliai labadiena
2020-02-28
-9
Atsakyti
Raudona qrwa
Covid19 kitaip veikia Ryto fanus. Del pilkosios lastelienos trukumo virusas gleznam kunelyje progresuoja kita linkme.. Prasideda tryda ir zliumbimas tuo paciu metu.. begalinis noras grysti prie mamos papo ir apiena utelem. Bukit atsargus
2020-02-28
-1
Atsakyti
Pagarba Siauliu marketingo skyriui 👍
2020-02-28
+8
Atsakyti
Xdd
nors basketnews nieks nesikeicia. 😁 kaip buvo stumimas vieni anr kitu. taip ir liko. dzin ta karuna :)
2020-02-28
+11
Atsakyti
djgaffer
Džiugu,kad Šiaulių klubas taip rūpinasi savo sirgaliais ir tokiu būdu juos kviečia į areną palaikyti komandą.Bilietai neprapuola,galės LKL rungtynes pažiūrėti.Neblogai Šiauliai prasisuko,geras sumanymas,vadovai protingai galvoja.
2020-02-28
+4
Atsakyti
Antanas
Zalia sliu.cha atsiskleide visu grazumu. Tikekimes snd italu erzilai ne tik juos apkres bet ir aikstej isniekins. Ta proga uzmeciau 3000eur is rezervo,kur turejau dar pasitaupes is sekmingu varkiu.
2020-02-28
-2
Atsakyti
Pzdc chamai
slykstu is zalgirio puses viena nustate tai raupsuotieji patapo visas Siauliu krastas o jeigu butu Kaune nustatyta tai neikit kaunieciai i arena?
2020-02-28
+24
Atsakyti
Nu
islindo kaimo veidas 😀😀
2020-02-28
+4
Atsakyti
JZ
Arba visiems lietuviams arba niekam turėtų būti. Šiauliuose atrado pirmiausia, bet būkit racionalūs, du didžiausi oro uostai yra Kaune ir Vilniuje. Taip, kad nereikia čia ant Šiaulių kabint visko.
2020-02-28
+17
Atsakyti
Šiauliai
As irgi Šiauliečiams nerekomenduoju vykti i Zalgirio arena, nes dabar pavojingiausia vieta Lietuvoje yra butent ZALGIRIO ARENA.
2020-02-28
+15
Atsakyti
mocnas
mažai esate informuotas kolega, Italų sirgalių paprašė neatvykti ir jie neatvyksta.
2020-02-28
-5
Atsakyti
Anonimas
Apskrepliojo Kawenski Siauliu krasto zmones - tai nx italams to nepasaket is siaures Italijos - didziausio zidinio europoje.. Slykstu..
2020-02-28
+23
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami tritaškiai

31%
6,3
Pataiko: 6,3
Taiklumas: 31,4%
Vieta lygoje: 10
Geriausias pasiekimas: 11
Blogiausias pasiekimas: 2
Daugiausia pataiko: Akeem Wright