Nuotr.: SIPA – Scanpix
Nuotr. SIPA – Scanpix

Sezono viduryje į Krasnodaro „Lokomotiv“ komandą grįžęs Jevgenijus Pašutinas ilgam įsitvirtino vyr. trenerio kėdėje.

Šį sezoną pelnomi taškai

46%
79,7
Pelno taškų: 79,7
Taiklumas: 45,8%
Vieta lygoje: 11
Geriausias pasiekimas: 92
Blogiausias pasiekimas: 61
Daugiausia pelno: Johnny O'Bryant

Manto Kalniečio ir Mindaugo Kuzminsko atstovaujamas klubas oficialiai paskelbė pratęsęs sutartį su 51-erių specialistu iki 2022-2023 m. sezono pabaigos.

Karščiausia VTB Vieningosios lygos ekipa tapusi „Lokomotiv“ yra pasiekusi 8 pergales iš eilės, o su 13 laimėjimų per 17 turų turnyrinėje lentelėje rikiuojasi trečioje pozicijoje, į priekį užleisdama Maskvos srities „Chimki“ (17-1) ir Maskvos CSKA (14-4).

Pašutinas pirmąkart Krasnodare dirbo 2012-2014 m. ir 2013-ais metais kartu su Kalniečiu ir Simu Jasaičiu iškovojo Europos taurę.

Šį sezoną Pašutinas pradėjo treniruodamas Saratovo „Avtodor“, bet lapkričio pabaigoje buvo atleistas.

Europos taurėje su Luca Banchi priešakyje „Lokomotiv“ šį sezoną reguliariajame sezone per 10 susitikimų laimėjo keturiskart ir liko už „Top 16“ etapo borto.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.