Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS

Kauno „Žalgiris“ pasiekė pirmąją šio sezono pergalę, kuriai prireikė pridėto laiko. Tokį faktą patvirtino ir Thomasas Walkupas, „Žalgirio“ rūbinėje prabilęs lietuviškai ir gyręs Nigelą Hayesą.

Fotogalerija

Gynėjas per 32 žaidimo minutes pelnė 18 taškų (5/7 dvit., 2/3 trit., 2/2 baud. met.), atliko 5 rezultatyvius perdavimus, atkovojo du kamuolius, išprovokavo dvi pražangas, 3 sykius pats pažeidė taisykles ir tiek pat kartų suklydo bei surinko 18 naudingumo balų.

„Šiaip sau rungtynės gynyboje, – pradėjo žalgirietis. – Atidavėme per daug taškų, nesulaikėme jų tada, kai reikėjo ar būtų reikėję. Visų svarbiausia, kad turime pergalę ir dėl to esame laimingi.“

Ketvirtojo kėlinio pabaigoje „Žalgiris“ turėjo galimybę kamuolį laikyti iki rungtynių pabaigos ir pakeisti tuo metu švieslentėje degusį lygų (91:91) rezultatą.

Kauniečiai sulaukė 8 sekundžių žymos, Walkupas priartėjo prie užtvaros, tačiau vėliau išmetė kamuolį iš rankų, o „Žalgirio“ ataką išgelbėjo tik paskutinis kamuolį lietęs varžovas.

Taip Kauno klubui liko 3 sekundės, per kurias nieko padaryti nebepavyko, todėl teko nusikelti žaisti pratęsimo.

„Tiesiog praradau kamuolį. Nepadariau nieko gero dar prieš užtvarą, o po jos kamuolys išslydo man iš rankų. Taip jau nutinka krepšinyje – negali kažko daryti bet kaip ir tikėtis, kad viskas pasisuks į tavo pusę. Dėl to, kad tinkamai nepasiruošiau tam momentui, praradau kamuolį“, – kalbėjo Walkupas.

– Kas buvo svarbiausia pratęsime?
– Kova. Prieš tai praradome kelis kamuolius, nenusiėmėme jų, kai reikėjo, bet paskutinėse gynybose pradėjome stabdyti varžovus. Nežinau, kas nutiko Chacho (Sergio Rodriguezui, aut. past.), bet tikiuosi, kad jis greitai atsigaus.

Rungtynių žaidėjas

Taškai
21
Naudingumas
25
Baudų metimai
89%
8/9
Tritaškiai
100%
3/3

– Kalbėjote apie Nigelo žaidimą. Galėtumėte pasidalinti keliomis mintimis?
– Žinoma. Kokios puikios rungtynės Nigelui. Žinojome, kur norime, kad kamuolys nueitų. Nigelas priėmė iššūkį – gavo kamuolį ir vertė taškus į krepšį. Neįtikėtinos rungtynės. Labai smagu matyti, kaip jis auga nuo metų pradžios ir viską greitai įsidėmi. Dabar jis pelno taškus, jaučiasi gerai dėl savo žaidimo, o tai matyti yra itin smagu. Labai džiaugiuosi dėl Nigelo.

– Penki žaidėjai pelnė bent 14 taškų. Ką tai pasako apie komandą?
– Tai balansas. Per metus turėjome nemažai skirtingų vyrukų, tempusių komandą skirtinguose mačuose. Tai buvo vienas iš pirmųjų kartų, kai turime daugiau žmonių, renkančių, kaip sakėte, daugiau nei 14 taškų. Tikrai įspūdinga statistika. Labai džiugu, kad šiandien pavyko atakuoti per skirtingas erdves.

– Tai yra pirmoji jūsų pergalė per pratęsimą šį sezoną.
– Pralaimėjome „Zenit“, CSKA ir „Panathinaikos“. Taigi, pagaliau smagu laimėti per pridėtą laiką.

– Energija arenoje šiandien nebuvo tokia kaip anksčiau. Ką manote apie tai?
– Visiškai suprantu sirgalius. Vis vien manau, kad energija buvo tikrai gera, po mačo visi skandavo žodį „Ačiū“. Tai yra dalykai, kuriuos žaidėjai labai gerbia ir tai tikrai padaro šią vietą ypatinga žaisti. Dėl tų, kurie neatvyko – aš pilnai juos suprantu, kiekvienas prižiūri savo ir aplinkinių sveikatą. Tiems, kurie šiandien buvo – ačiū.

Komentarai:
Kalina Lukas
Puikus žmogus, vadinamas dr. Ajayi, jis yra rašybos žinovas ir jo galia yra labai efektyvi. Aš dalinuosi šiuo liudijimu kaip savo didelės galios gavėjas. Aš turėjau problemų savo santuokos namuose, nes mano vyras paliko mane ir vaikus, nes turėjome nedidelį nesusipratimą, kuris yra normalus bet kurioje sąjungoje, prašau jo grįžti namo, kad būtų su mumis, bet jis atsisako to, kas man atrodo keista, jis praleidau beveik metus ir man pasisekė, kad naršydamas internete sutikau rašytoją dr. Ajayi, aš susisiekiu su juo ir paaiškinau, ką aš perėjau, ir jis man pasakė, ką reikia padaryti, ir atliko keletą burtų man, nes aš Aš rašau šį liudijimą, kad mano vyras virtuvėje ruošia mūsų maistą, dėka dr. Ajayi. Aš savo namus myliu. Jei jūs išgyvenate kokį nors gyvenimo iššūkį ir jums reikia rašybos žinovo pagalbos, dr. Ajayi yra tinkamas dvasingas asmuo šiam darbui. kontaktai „Viber“ ar „Whatsapp“: +2347084887094 arba el. paštas: drajayi1990@gmail.com
2020-04-30
-2
Atsakyti
Anonimas
„Puota maro metu“ - kad nebutu !
2020-02-29
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
Kauno Žalgiris
Milano AX Armani Exchange
57%
35/61
Metimai iš žaidimo
52%
34/65
32
Atkovoti kamuoliai
26
23
Rezultatyvūs perdavimai
23
6
Perimti kamuoliai
5
133
Naudingumas
99
9
Prarasti kamuoliai
10

Rungtynių žaidėjai

Nigel  Hayes
21 PTS
5/6 FG
8/9 FT
Sergio  Rodriguez
18 PTS
7/15 FG
0/0 FT
Edgaras  Ulanovas
6 REB
6 DREB
0 OREB
Vladimir  Micov
7 REB
4 DREB
3 OREB
Edgaras  Ulanovas
6 AS
2 TO
34 MIN
Sergio  Rodriguez
8 AS
3 TO
36 MIN
Nigel  Hayes
25 EFF
67% 2P%
100% 3P%
Vladimir  Micov
21 EFF
40% 2P%
50% 3P%