Nuotr.: „BasketNews.lt“/V.Mikaitis
Nuotr. „BasketNews.lt“/V.Mikaitis

Šiandien 21 val. Eurolygoje įvyks Graikijos klubų derbis, o aistros už aikštės ribų ėmė virti dar prieš mačą.

Pirėjo „Olympiakos“ oficialiu laišku Graikijos valdžios institucijoms pranešė, kad jeigu į jų areną atvyks Atėnų „Panathinaikos“ savininkas Dimitris Giannakopoulo, tuomet jie negalės garantuoti jo saugumo.

Į tai sureagavęs „Panathinaikos“ paskelbė, kad iš Pirėjo komandos negavo jokios žinios, o dėl tokio jų laiško prašo Eurolygos ir Graikijos valdžios institucijų įsikišimo.

„Mus labai nustebino tai, kad  „Olympiakos“ policijai ir kitoms institucijoms slaptai išsiųstame laiške teigė, kad apie tai mus informavo. Mums apie tai nieko nebuvo pranešta.

Šiame laiške, kuris yra kupinas melo, „Olympiakos“ pripažino, kad nesugeba arenoje užtikrinti saugumo. Jie teigė, kad mūsų apsilankymas sukels žiūrovų sukels chaosą.

Jie taip pat bando paveikti mūsų pasirinkimą, kuriuos asmenis deleguosime iš savo klubo. Tai prieštarauja taisyklėms. Tai precedento neturintis atvejis. Tikimės, kad „Olympiakos“ sulauks baudų tiek iš Eurolygos, tiek iš Graikijos teisėsaugos institucijų.

Norime jus informuoti, kad ponas Giannakopoulos kartu su komanda atvyks į areną“, – rašoma „Panathinaikos“ pranešime.

„Panathinaikos“ atvykimas į rungtynes:

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.