Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Ketvirtadienio vakarą Europos taurėje buvo sužaistas paskutinis „Top 16“ etapo mačas, po kurio paskutiniuoju ketvirtfinalio dalyviu tapo Bolonijos „Virtus“ klubas.

Pasirodymą antrajame Europos taurės etape baigęs Vilniaus „Rytas“ į priekį G grupėje užleido „Monaco“ ir Kazanės UNIKS klubus, kurie kovas pratęs turnyro ketvirtfinalyje.

Tarp aštuonių stipriausių Europos taurės komandų taip pat pateko visos trys ekipos, kurios kartu su sostinės klubu reguliariajame sezone peržengė B grupės barjerą – Venecijos „Umana Reyer“, Belgrado „Partizan“ ir Bursos „Tofaš“.

„Partizan“ ketvirtfinalyje susitiks su UNIKS, „Tofaš“ – su Patrų „Promitheas“, o „Umana Reyer“ varžysis su Malagos „Unicaja“.

Paskutinę ketvirtfinalio porą sudarys vilniečių „Top 16“ etapo G grupėje triumfavusi „Monaco“ ir paskutinį bilietą į atkrintamąsias nusikynusi „Virtus“.

Ketvirtfinalio serija bus žaidžiama iki dviejų pergalių.

Ketvirfinaliai
Belgrado Partizan
Kazanės UNIKS
Bursos Tofas
Patrų Promitheas
Malagos Unicaja
Venecijos Umana Reyer
Monako Basket
Bolonijos Virtus

 

Komentarai:
Antanas
Tai tik irodo kokie galingi buvo vilniaus kariai europoje!
2020-03-06
+12
Atsakyti
kesaras
kitaip tariant, rytas buvo tokie silpni, kad praleido visus kitus luzerius auksciau
2020-03-06
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.