Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

„Golden State Warriors“ puolėjas Draymondas Greenas įsivėlė į žodžių karą su buvusiu krepšininku ir „Inside the NBA“ apžvalgininku Charlesu Barkley.

Draymond Green

Draymond  Green
Draymond  Green
MIN: 28.41
PTS: 8.02 (46.73%)
REB: 6.19
AS: 6.19
ST: 1.37
BS: 0.77
TO: 2.28
GM: 43

Barkley minėtosios laidos metu pajuokavo, jog Greenas rungtynėse vasario 28-osios rungtynėse su Los Andželo „Lakers“ surinko sau įprastą trigubą vienetą (angl. triple single), taip omenyje turėdamas prastą „Warriors“ puolėjo statistiką.

Buvęs žaidėjas šį sezoną anksčiau taip pat negailėjo kritikos prastam Greeno žaidimui ir „Warriors“ demonstruojamiems rezultatams.

Vis tik šįkart Greeno nervai neišlaikė ir bendraudamas su žiniasklaida jis atsikirto.

„Barkley turėtų liautis kalbėjęs, kol neatėmiau jo darbo. Nes aš tai (kritikuoti, kalbėti) daryti taip pat gerai. Karjeros metu jis neuždirbo pakankamai pinigų, todėl jam reikia šio darbo. Jis turėtų liautis apie mane kalbėjęs. Turiu tendenciją pribaigti žmones, tad jam laikas baigti“, – rėžė „Warriors“ puolėjas.

„Jeigu jis ir toliau kalbės, aš atimsiu iš jo darbą. Anksčiau negu jis mano, bet vis tiek turbūt jis turėtų tylėti. Jis taip pat su manimi negali kalbėti apie krepšinį. Jis nėra pakankamai protingas ir kvalifikuotas. Krepšininkai be žiedų negali sedėti prie šio („Inside The NBA“) stalo“, – pratęsė mintį Greenas.

Greenas kalbėdamas su žiniasklaida toliau nestabdė ir pasakė, kad fanų nuomonė dėl jo rodomo žaidimo jam nerūpi.

„Man nerūpi, ką galvoja sirgaliai, ar ką jie kaltina. Dauguma žmonių su manimi net negali kalbėti apie krepšinį. Jie nėra pakankamai protingi“, – teigė „Warriors“ puolėjas.

Internautai pamatę šį kivirčą netruko paskaičiuoti, kuris žaidėjas sužaidė daugiau rungtynių, kuriose surinko tik vienženklį taškų, atkovotų kamuolių ir rezultatyvių perdavimų skaičių.

Paaiškėjo, jog Greenas per 700 rungtynių (įskaitant atkrintamąsias) tokių susitikimų turėjo 289, kuomet 1196 mačus per karjerą sužaidęs Barkley surinko 55 trigubus vienetus.

Šį sezoną Greenas per 43 sužaistas rungtynes vidutiniškai renka po 8 taškus, 6,2 rezultatyvaus perdavimo ir 6,2 atkovoto kamuolio.

Komentarai:
aha
tai kad Greenui iki Barkley toli kaip iki menulio
2020-03-07
+6
Atsakyti
kasioguru
visu pirma tai ne skaiciuose esme, visu antra nemanau, kad Greenas si sezona stengiasi taip pat, kaip anksciau, o trecia, visiem bent kiek protaujantiem jau seniai buvo aisku, kad Greenas geras tiek, kiek geri aplink ji esantys zaidejai. tas pats buvo kadaise su Rondo prie big3 Celticsuose, vos tie isejo, is Rondo liko eilinis vidutiniokas.
2020-03-07
Atsakyti
Kad toks protingas anas yra
Tsi ir bybi iindtagram deda
2020-03-07
-4
Atsakyti
djgaffer
Greenas silpnesnėj komandoj būtų eilinis žaidėjas.Pažiūrėkit į jo šiemetinę statistiką,kai tenka žaisti su krūva naujokų.Niekuo neišsiskiriantys skaičiai,nors turėtų būti lyderiu,kai nėra kitų žvaigždžių.Ir nežinau,apie kokį savo protingumą jis kalba,kai tik staugt sugeba ir atsikirtinėt.Daugiau nieko.Matyt užsidėjęs tuos akinius pasijuto Einšteinu.🙂
2020-03-07
+16
Atsakyti
oreo
DONKEYYYYYYYYYYYYYYY
2020-03-07
-1
Atsakyti
hmm
Tikrai puiku ir šaunus žaidėjas greenas. Bet galėtu patylėti, jau pamiršo kaip mcgregoras su keliais sakiniais jį paraustino.
2020-03-07
+5
Atsakyti
faktai kad greenas yra overrated,tiesiog tiko schemose tarp geru zaideju,savo karjieros sezona jua senokai suzaides,o ji imetus i beleka kokia kita dugno komanda jis butu tas pats grybas,kaip ir siumetineje gsw grybu teame,kur atrodo turejo kaip tik pasirodyti kad neveltui all star buvo...
2020-03-07
+24
Atsakyti
Nesvarbu
Tuoj ir skiriasi šios kartos krepšininkai nuo Jordano, Barkley, Bryanto kartų, nes vieni norėjo savo kritikams įrodyti, kad yra geresni nei apie juos yra kalbama, o dabartiniai mižniai yra vedami totalinio butthurto, gebėdami tik nevykusiai bandyti atsimušinėti per žinasklaidą.
2020-03-07
+26
Atsakyti
Deivis
cia pieva yra lygint belekokie skirtingi laikai statistika nieko neatspindi cia bet as neabejoju jog barkley nba buvo simta kart tikresne o dabartine marketingo ir sou misinys like wwe as kazkaip manau kad net dabartyniai konfliktai surezisuoti daugiau ar maziau
2020-03-07
+8
Atsakyti
LOL
Isizeide sitas shreko asilas, kad jam klicka nauja sukure TNT chebra: triple single. Vadinti buvusi MVP zaideja durniumi gali tik dar didesnis durnius.
2020-03-07
+20
Atsakyti
Rolo
Acto garintojas atsibudo, geriau tegu varosi ta kamuoly
2020-03-07
+21
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Draymond Green

Draymond  Green
Komanda: Golden State Warriors
Pozicija: PF, C
Amžius: 30
Ūgis: 202 cm
Svoris: 104 kg
Gimimo vieta: Saginaw, JAV