Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS

Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius liko itin patenkintas dėl savo jaunojo įžaidėjo Roko Jokubaičio pasirodymo Utenoje.

Fotogalerija

Jokubaitis per 32 minutes pelnė 19 taškų (5/6 dvit., 3/5 trit.), atkovojo 2 kamuolius, atliko 8 rezultatyvius perdavimus, perėmė 1 kamuolį ir surinko 24 naudingumo balus, o „Žalgiris“ triumfavo 91:82.

Iki šiol Jokubaičio rekordas „Žalgiryje“ buvo 17 taškų, kuriuos įžaidėjas šį sezoną įmetė į „Šiaulių“ krepšį. Tai taip pat naudingiausios Jokubaičio karjeros „Žalgiryje“ rungtynes. Iki šio susitikimo jo rekordas buvo 23 naudingumo balai.

„Jokubaitis šiandien turėjo visas komandos vadžias savo rankose, sustatydavo žaidėjus. Aišku, per 32 minutes nepriimsi visų gerų sprendimų, bet manau, kad jis buvo fantastiškas“, – spaudos konferencijoje sakė Jasikevičius, kuris mače vertėsi be įžaidėjo Thomaso Walkupo.

Kiti trenerio sveikinamai teko savo dieną švenčiančioms moterims.

„Sveikiname visas pasaulio moteris su šia nuostabia diena. Esame dėkingi, kad jūs esate, mus prižiūrite, rūpinatės“, – tarė Šaras.

„Žalgiris“ antrojo kėlinio pabaigoje spurtavo 10:0 ir pabėgo dviženkle persvara. Trečiajame kėlinyje persvara pasiekė 21 taško ribą ir sumažėjo tik mačo pabaigoje.

„Esu patenkintas pergale, nes žaisti Utenoje visada yra sunku. Esu patenkintas kai kuriais pasirodymais, aišku, visi visada nesužais. Visumoje kontroliavome rungtynes nuo antrojo kėlinio vidurio. Tai padaryti Utenoje nėra lengva. Kiekviena komanda gali tave įveikti, jeigu esi nepasiruošęs ar truputį pavargęs. Mes, aišku, šiandien kažkiek buvome pavargę ir galvos ne visada suveikė. 25 minutes žaidėme solidžiai ir aiškiai matėsi, kad dominavome. Po to pameti galvą, koncentraciją, ir viskas yra sunkiau.

Rungtynių žaidėjas

Taškai
19
Naudingumas
24
Dvitaškiai
83%
5/6
Rezultatyvūs perdavimai
8

Mes užpuolėme ir ne su pagrindiniais žaidėjais, išvykoje sumetėme 91 tašką. Gynyboje dėl koncentracijos stokos truputį kentėjome, reikėjo išimti kai kuriuos žaidėjus ir paaiškinti, kokios lengvos šiandien buvo sudėliotos mūsų taisyklės“, – pasakojo Jasikevičius.

„Žalgirio“ komandoje prastas rungtynes sužaidė Martinas Gebenas, kuris per 17 minučių pelnė 8 taškus (4/6 dvit., 0/2 baudos), bet prasižengė keturis kartus ir nuolat turėjo problemų gynyboje prieš Julių Juciką.

Jasikevičius norėjo, kad jo auklėtiniai prieš Juciką apsigintų vienas prieš vieną, bet Gebenui to atlikti vis nepavyko.

„Konkrečias situacijas bandome atidirbti galvojant apie žaidėjų ateitį. Problema yra ne tai, kad žmogus padaro klaidų, o tai, kad padaro tas pačias klaidas. Tai man nepatinka. Neišėjo iš priekio, nepadarė baudos. Žmonės nesupranta, kad baudos padarymas teisingu momentu gali nuimti virš 10 taškų kiekvienose rungtynėse. Tai yra labai svarbu. 10 taškų galbūt lems rungtynes. Mes Martinu esame labai patenkinti, bet šiandien jam vakaras nepavyko“, – kalbėjo Šaras.

Komentarai:
Karma is a bitch!
Mldc Saras. Net rytfanius su kovo8 pasveikino😂😂😂
2020-03-08
+7
Atsakyti
Jokubaitis
Net ir Urbonas Gyre Jokubaiti
2020-03-08
+7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
Utenos Juventus
Kauno Žalgiris
57%
32/56
Metimai iš žaidimo
59%
34/58
25
Atkovoti kamuoliai
27
17
Rezultatyvūs perdavimai
21
7
Perimti kamuoliai
6
73%
24/33
Dvitaškiai
63%
24/38
82
Naudingumas
110

Rungtynių žaidėjai

Julius  Jucikas
20 PTS
8/8 FG
3/3 FT
Artūras  Milaknis
20 PTS
5/7 FG
6/6 FT
Gytis  Radzevičius
5 REB
5 DREB
0 OREB
Zach  LeDay
6 REB
5 DREB
1 OREB
Vytautas  Šulskis
4 AS
3 TO
26 MIN
Rokas  Jokubaitis
8 AS
4 TO
32 MIN
Julius  Jucikas
26 EFF
100% 2P%
100% 3P%
Rokas  Jokubaitis
24 EFF
83% 2P%
60% 3P%