Nuotr.: Zuma Press – Scanpix
Nuotr. Zuma Press – Scanpix

Italijoje siaučiant koronavirusui, šalies vyriausybė imasi kraštutinių priemonių.

Šį sezoną metami dvitaškiai

49%
18,6
Pataiko: 18,6
Taiklumas: 49,3%
Vieta lygoje: 16
Geriausias pasiekimas: 26
Blogiausias pasiekimas: 10
Daugiausia pataiko: Kaleb Tarczewski

Italijos olimpinis komitetas paskelbė, kad iki balandžio 3-iosios yra stabdomi visų sporto šakų čempionatai. Bent jau kol kas konkrečios informacijos kokia tvarka jie bus pratęsti, nėra.

Tai reiškia, jog Milano „AX Armani Exchange“ per šį laikotarpį turės viso labo penkerias rungtynes Eurolygoje: kovo 12-ąją su Pirėjo „Olympiakos“, kovo 20-ąją su Belgrado „Crvena Zvezda“, kovo 25-ąją su Vitorijos „Baskonia“, kovo 27-ąją su Vilerbano ASVEL ir balandžio 2-ąją su Sankt Peterburgo „Zenit“.

Tiesa, dvikova su „Olympiakos“ yra pakibusi ore, mat Graikijos valdžia uždraudė vykti į Šiaurės Italiją, o Milanas yra viena iš raudonųjų zonų Italijoje, į kurią galima patekti tik kraštutiniais atvejais.

Tuo metu futbole koronavirusas tiesiogiai palietė prestižinį UEFA Čempionų lygos turnyrą. Šiandien buvo pranešta, jog rungtynės Paryžiuje tarp „Paris Saint-Germain“ ir Dortmundo „Borrusia“ bei mačas Barselonoje tarp „Barcelonos“ ir „Napoli“ ekipų vyks už uždarų durų.

Komentarai:
Nuo siandien karantinas visoje Italijoje .
2020-03-10
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.