Nuotr.: FIBA.com
Nuotr. FIBA.com

Vakar vakarą apie išvykimą iš Ispanijos pranešęs Sasario „Dinamo“ klubas to nepadarė.

Burgose likusi Sasario ekipa veikiausiai pasirodys šio vakaro Čempionų lygos mače, mat Ispanijos valdžia pranešė, jog rungtynės turi būti rengiamos be žiūrovų. Būtent tokios sąlygos prašė „Dinamo“ kreipdamasi į Čempionų lygą, kuri šios sąlygos nepatenkino.

Vakar prašymus ignoravusi Čempionų lyga šiandien išplatino oficialų pranešimą, kuriame teigiama, jog rungtynės vyks be žiūrovų.

„Neketiname rizikuoti komandos sveikata. Siekiant apsaugoti komandos žaidėjus bei personalą buvo užsakytas privatus skrydis namo“, – buvo rašoma „Dinamo“ pranešime.

Pirmąją aštuntfinalio serijos dvikovą Sasaryje 84:81 laimėjo „CB Miraflores“. Jeigu „Dinamo“ vis tik nepasirodytų rungtynėse, tuomet jie gautų techninę pralaimėjimą ir taip baigtų sezoną Europoje.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.