Daugiau nei metus dėl stuburo traumos nerungtyniavęs Milvokio „Bucks“ įžaidėjas T.J.Fordas vėl galės sportuoti visa jėga. Gydytojai oficialiai patvirtino, kad traumos gydymas po operacijos buvo sėkmingas ir 22 metų krepšininkas gali be baimės rungtyniauti su varžovais.

2004 metų gegužę, praėjus trims mėnesiams po to, kai T.J.Fordas patyrė stuburo traumą, jam buvo atlikta nugarkaulio operacija. Nuo to laiko 178 cm ūgio krepšininkas gydėsi ir nesportavo.

„Tai puikios naujienos man, mano šeimai ir „Bucks“ klubui. Negaliu sulaukti, kada galėsiu aikštelėje bėgioti su komandos draugais“, – išgirdęs žinią teigė T.J.Fordas.

Krepšininkas prisipažino, kad iki rudenį prasidėsiančių oficialių komandos treniruočių jis stengsis atgauti sportinę formą, tačiau dar nerungtyniaus „penki prieš penkis“.

Aštuntuoju šaukimu 2003 metų NBA naujokų biržoje pasirinktas T.J.Fordas savo debiutiniame sezone pelnydavo 7,1 taško ir atlikdavo 6,5 rezultatyvaus perdavimo. Jis yra vienas žemiausių lygos krepšininkų.

Žinia apie T.J.Fordo išgijimą Milvokio klubą pasiekė prieš pat naujokų biržą, kurioje „Bucks“ pirmuoju šaukimu rengiasi pakviesti australą Andrew Bogutą.

Komentarai:
Atkreipkite demesi koks 1996 metais buvo draftas..... ten beveik visos dabartines zvaigzdes :) !
2005-06-29
-1
Atsakyti
nu gal atsigaus pagaliau fordas jei taip tai kitais metais nusimato labai nesilpna buks koma fordas tarkima bogutas jei pratesia sutarty redas dar masonas tai zwerys gaunasi :D
2005-06-28
+10
Atsakyti
1996 metu birza irgi ispudinga.. AI, Marbury, Allen, Camby, Kobe, Ilgas, Peja, Nash, Jermaine ir dar kruva geru zaideju...
2005-06-28
-9
Atsakyti
kazin ar besulauksim artimiausiu metu tokio galingo drafto kaip 2003 metais
2005-06-28
-2
Atsakyti
2003 metu nba naujoku birza - viena geriausiu pastarajame desimtmetyje. t.j. fordas nuo pradziu man paliko labai gera ispudi, o debiutiniame sezone zaide puikiai, ziurint i asistus... vis delto trauma sustabde ne tik jo, bet ir chriso kamano karjera... jis irgi atrode visai neblogas vyras
2005-06-28
-2
Atsakyti
1 metu petrauka tokiam amziui gali labai skaudziai atsiliept .. tikekimes kad t.j. greit tobules..
2005-06-28
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.