Nuotr.: Zuma Press – Scanpix
Nuotr. Zuma Press – Scanpix

Turkijoje tęsiasi nacionalinės pirmenybės, tačiau tokia praktika nėra patenkinti dauguma šioje šalyje žaidžiančių krepšininkų, o tai veiksmais išreiškė Stambulo „Anadolu Efes“ legionieriai.

Šį sezoną metami tritaškiai

42%
11,0
Pataiko: 11,0
Taiklumas: 42,1%
Vieta lygoje: 2
Geriausias pasiekimas: 16
Blogiausias pasiekimas: 5
Daugiausia pataiko: Shane Larkin

Sekmadienio rungtynėse prieš Ankaros „Turk Telekom“ ant parketo nepasirodė Shane'as Larkinas, Adrienas Moermanas, Alecas Petersas, Krunoslavas Simonas ir Bryantas Dunstonas.

Nors nėra skelbiama oficiali priežastis, kodėl krepšininkai nedalyvauja rungtynėse, tinklalapio „eurohoops.net“ žiniomis, legionieriai ant parketo nepasirodė dėl koronaviruso grėsmės.

Vis dėlto Erginas Atamas turi platų legionierių pasirinkimą komandoje ir sekmadienio rungtynėse ant parketo išleido penkis užsieniečius – tiek, kiek leidžia Turkijos lygos taisyklės – Vasilije Micičių, Jamesą Andersoną, Rodrigue'ą Beaubois, Chrisą Singletoną ir Tiborą Pleissą.

Europoje dėl koronaviruso buvo sustabdytos beveik visos pirmenybės, o be Turkijos toliau savo veiklą tęsia Didžiosios Britanijos aukščiausioji lyga bei Rusijos antrasis pagal pajėgumą čempionatas.

Komentarai:
Gag
Tai Larkinas gi nebelegionierius, tikras turkas
2020-03-15
+9
Atsakyti
Turkijos lyga
kodel nenutraukia ot bus jei kas pasigaus virusa
2020-03-15
+1
Atsakyti
TDaY
Andersonas tai jau zalgiri matesi kad ne tik super lygio zaidejas, bet ir galva bei bertybes tinkamas turi. Vienas geriausiu zk legionieriu. Gal tik Davies is paskutiniu metu buvusiu geresnis.
2020-03-15
-1
Atsakyti
...
blet turkijos lygoj yra 5 legionieriu limitas todel ir nepasirode
2020-03-15
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.