Nuotr.: Gavriil Grigorov/TASS-Scanpix
Nuotr. Gavriil Grigorov/TASS-Scanpix

Maskvos CSKA lyderis Mike’as Jamesas po vakarienės su Krasnodaro „Lokomotiv“ krepšininkais turėjo izoliuotis.

Snaiperis tuomet dar nežinojo, kad Talino „Kalev/Cramo“ trenerio asistentui pasireiškė koronavirusas, o su šia ekipa „Lokomotiv“ susitiko ketvirtadienį.

„Tuomet, kai Mike’as vakarieniavo su „Lokomotiv“ krepšininkais, jis dar nežinojo, kad „Kalev/Cramo“ trenerio asistentui buvo nustatytas koronavirusas. Tai buvo netinkamas laikas.

Mike’as dabar yra izoliuotas. Lauksime testų rezultatų iš Krasnodaro komandos. Mūsų medicinos personalas visą laiką atidžiai stebi Jameso būklę. Šiandien jis su likusia komanda nesitreniravo ir mes tikimės geriausio“, – sakė CSKA vadovas Andrejus Vatutinas.

„Lokomotiv“ komandoje yra paskelbtas karantinas.

Nors Eurolyga ir VTB Vieningoji lyga ir sustabdytos, likę CSKA krepšininkai ir toliau reguliariai treniruojasi.

29-erių 185 cm ūgio Mike’as Jamesas šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai pelno po 21,1 taško, atkovoja po 3,3 kamuolio ir atlieka po 4,3 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Anonimas
su sitais nigeriais
2020-03-18
-2
Atsakyti
Ad
bene su Kuzia buvo butelaiti prasuke?
2020-03-17
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną pelnomi taškai

45%
83,4
Pelno taškų: 83,4
Taiklumas: 45,5%
Vieta lygoje: 7
Geriausias pasiekimas: 102
Blogiausias pasiekimas: 59
Daugiausia pelno: Mike James