Nuotr.: D.Lukšta
Nuotr. D.Lukšta

Turkijos krepšinio lyga yra paskutinė Europoje, kuri dėl koronaviruso nebuvo sustabdyta arba nutraukta. Vis dėlto toks Turkijos institucijų sprendimas kelia vis daugiau nepasitenkinimo.

Šį sezoną metami tritaškiai

42%
11,0
Pataiko: 11,0
Taiklumas: 42,1%
Vieta lygoje: 2
Geriausias pasiekimas: 16
Blogiausias pasiekimas: 5
Daugiausia pataiko: Shane Larkin

Stambulo „Anadolu Efes“ treneris Erginas Atamanas po pergalės Bursos „Bursaspor“ viltingai tikėjosi, jog lyga bus sustabdyta.

„Labai sunku sportuoti tokioje atmosferoje, – po rungtynių kalbėjo specialistas. – Pasaulis yra budrus ir mano auklėtiniai yra žmonės, kurie šiuo metu psichologiškai negali galvoti apie žaidimą, pergales ar pralaimėjimus.“

„Vis dėlto sveikinu abiejų komandų žaidėjus už profesionalumą aikštėje, – tęsė turkas. – Tikiuosi, jog mūsų institucijos sustabdys čempionatą, galvodami apie atletų sveikatą.“

„Anadolu Efes“ šiuo metu pirmauja tiek Turkijos lygoje, tiek Eurolygoje, tačiau Atamanas pripažino, jog šiuo metu jam nėra svarbu laimėti pirmenybes.

„Esu treneris komandos, kuri pirmauja ir Eurolygoje, ir Turkijos čempionate. Esame vieni didžiausių pretendentų laimėti čempionatus. Vis dėlto, kaip treneris, pasakysiu, jog dabar mes nenorime laimėti čempionatus, bet norime įveikti šią pandemiją, kuri kelia grėsmę žmonių sveikatai. Esu įsitikinęs, kad tai įveiksime su šalies lyderyste“, – ryžtingai kalbėjo Atamanas.

Turkijoje antradienį per vieną dieną buvo užfiksuotas 51 koronaviruso atvejis, o bendras skaičius šalyje išaugo iki 97.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.