Nuotr.: AFP-Scanpix
Nuotr. AFP-Scanpix

Metus nežaidusiam Carmelo Anthony 2019-ųjų lapkričio 15-ąją dar vieną galimybę NBA suteikė Portlando „Trail Blazers“, o šiuo šansu pasinaudojęs veteranas nukėlė karjeros pabaigą vėlesniam laikui.

Carmelo Anthony

Carmelo  Anthony
Komanda: Portland Trail Blazers
Pozicija: SF
Amžius: 35
Ūgis: 203 cm
Svoris: 104 kg
Gimimo vieta: Merilendas, JAV

35-erių puolėjas C.J. McCollumo tinklalaidėje „Pull Up“ pripažino, jog iki „Blazers“ skambučio rimtai galvojo, kad jo karjera – baigta.

„Agentui pasakiau, jog jei iki šios dienos nieko neįvyks, paskelbsiu apie karjeros pabaigą. Buvau susitaikęs, jog galiu paleisti šį žaidimą“, – kalbėjo Anthony.

10 kartų į NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynes išrinktas atletas pripažino, jog iš pradžių jam buvo sunku apie tai galvoti.

„Turėjau rimtą pokalbį su žmona ir ji norėjo, kad suprasčiau, jog viskas yra baigta. Ji sakė: „Lygoje buvai 16 metų, kas dar gali tuo pasigirti? Tokių dalykų negali kontroliuoti.“ Šiuose žodžiuose buvo tiesos, tačiau stengiausi to negirdėti“, – atviravo NBA legenda.

Tinklalaidėje 203 cm ūgio krepšininkas pripažino, jog Portlande vėl pradėjo mėgautis krepšiniu.

„Aš vėl jaučiu malonumą rungtyniaujant, esu ramus ir tiesiog mėgaujuosi krepšiniu Portlande“, – sakė amerikietis.

Anthony šį sezoną NBA sužaidė 50 rungtynių ir vidutiniškai per 32 minutes rinko po 15,3 taško, atkovojo po 6,3 kamuolio ir atliko po 1,6 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
djgaffer
Jau nurašytas buvo,bet grįžo geros formos.Net ir lemiamų metimų pataikė,senus laikus priminė.Vėl atrado save Portlande ir reik tikėtis,kad dar matysim ne vieną jo gerą pasirodymą.
2020-03-18
+4
Atsakyti
Anonimas
Opa Carmelo grįžo į savo super žvaigždės formą ☺
2020-03-18
+2
Atsakyti
Anonimas
NBA apyrankes, aksesuarai už geriausią kainą, nuolaidos. Paremkite lietuvių puslapį ir gausite dovanų. https://zippy-express.myshopify.com/coll...
2020-03-18
-4
Atsakyti
Lauris
Moralas: neklausyk zmonos
2020-03-18
+8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Carmelo Anthony

Carmelo  Anthony
Carmelo  Anthony
MIN: 32.45
PTS: 15.26 (49.45%)
REB: 6.26
AS: 1.58
ST: 0.8
BS: 0.46
TO: 1.74
GM: 50