Nuotr.: ZUMAPRESS – Scanpix
Nuotr. ZUMAPRESS – Scanpix

Eurolygos prioritetas – užbaigti sezoną numatya tvarka. Tokią žinią lyga pranešė Eurolygos klubams, skelbia „sdna.gr“ žurnalistas George'as Zakkas.

„Mūsų prioritetas yra baigti pirmenybes pagal numatytą tvarką – sužaidžiant šešias reguliariojo sezono rungtynes, atkrintamąsias (sutrumpintame tvarkaraštyje, jei to reikės) ir finalo ketvertą. Veikiausiai pirmenybės baigsis vėliau, nei buvo suplanuota“, – nurodoma Eurolygos pozicija.

Eurolygos finalo ketvertas Kelne buvo numatytas gegužės 22-24 dienomis.

„Nors galimybė surengti finalo ketvertą gegužės pabaigoje vis dar yra, bet šansai kiekvieną dieną darosi vis mažesni, – skelbia Eurolyga. – Kartu su Kelno miestu ir „Lanxess“ arena pradėjome ieškoti kitų datų.“

Tiesa, taip pat nurodoma, jog Eurolyga neatmeta ir kitų sezono užbaigimo scenarijų.

„Žinoma, esame pasiruošę ir alternatyvoms. Vis dėlto, kol nežinomybė tęsiasi, negalime atmesti kitų scenarijų. Kiekvienas pakeitimas turėtų būti patvirtintas Eurolygos akcininkų“, – stipriausiosios Senojo žemyno lygos poziciją cituoja Zakkas.

Kauno „Žalgiris“, Tel Avivo „Maccabi“, Atėnų „Panathinaikos“ bei Pirėjo „Olympiakos“ jau leido savo žaidėjams išvykti namo, tačiau Eurolyga, nors ir neturi aiškios pozicijos šiuo klausimu, rekomenduoja žaidėjams likti klubo mieste.

„Eurolyga neturi taisyklės žaidėjų išvykimo klausimu, tačiau dabar valdžios institucijos rekomenduoja vengti judėjimo Europoje, jei tik tai yra įmanoma. Eurolygos rekomendacija žaidėjams ir treneriams yra likti savo klubo mieste“, – dėstoma Eurolygos pranešime klubams.

Primename, jog Eurolyga dėl koronaviruso pirmenybes sustabdė mažiausiai iki balandžio 11-osios.

Komentarai:
Bankrotas
Neturi kitos išeities
2020-03-21
+7
Atsakyti
jo
tuoj krepšinio aikštės bus atiduotos lavonams štabeliuoti, o tas spangsta apie žaidimus. Išsibėgiojo žaidėjai, užsidarė sienos, net minties negali būti apie žaidimus anksčiau nei už pusmečio
2020-03-20
-6
Atsakyti
Krepšinio "menedžmentams"
Ir tai matome nuo pirmos taip vadinamos eurolygos atsiradimo dienos. Nusiimkit euro iš pavadinimo. Groznas, Machačkala, Mozdokas, kaip ir Kaunas irgi randasi geografinėje europoje, bet tuo žodžiu nepiktnaudžiauja. Nu nieko, baigsis gazpromo pinigai už zenitą, prabus iš viešbučio išnešti ant lovų.
2020-03-20
+3
Atsakyti
Paulius
Visai senelis nupezo. Europos fules cempa atsauke, olimpines su dideliu klaustuku, o tas matai zais.
2020-03-19
+6
Atsakyti
Ceska
nx jau ta geguze puse europos bus ismire ir reiks ieskot ka valgyt jis dar kliedi apie kases sezona 😂😂
2020-03-19
+7
Atsakyti
Kliedi žmogelis ryškiai. Kokia dar eurolyga Gegužės mėnesį? Nutraukti turnyrą arba nukelti iki vasaros kaip tai planuoja NBA Čempionų lyga
2020-03-19
+5
Atsakyti
djgaffer
Jų prioritetas yra susirinkti kažkaip babkes,o ne krepšinis.Nepratęsus EL sezono būtų finansinių nuostolių.Tai ir bando visais būdais tą sezoną pratęst.Įdomu,kaip Bertomeu kalbėtų,jei pats užsikrėstų.Bet žaidėjų sveikata žiūriu jam rūpi mažiausiai.
2020-03-19
+14
Atsakyti
Karantinas
gali but ir ilgiau pratestas iki geguzes vidurio
2020-03-19
-3
Atsakyti
Lietuvoje karantinas bus pratęstas iki gegužės 1 d.
2020-03-19
Atsakyti
Anonimas
lopo sypsenele ipises
2020-03-19
+5
Atsakyti
Rr
paziurek per langa, tuoj puse ispanijos bus uzskrete.
2020-03-19
-2
Atsakyti
lkl
is kur toks godumas blt...
2020-03-19
+2
Atsakyti
Barmalėjui
nebegerk psiche.
2020-03-19
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.