Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) koronavirusas ir toliau nesustabdomai plinta.

Vien per pastarąją naktį buvo patvirtinti 6 nauji atvejai, o įskaičiavus ir Denverio „Nuggets“ pranešimą vakar vakare, skaičius siekia 7.

Tiesa, iš šių atvejų žinoma tik vieno krepšininko tapatybė. Tai – Bostono „Celtics“ gynėjas Marcusas Smartas.

„Ką tik sužinojau, kad man buvo nustatytas koronavirusas. Jaučiuosi gerai ir nejaučiu jokių simptomų, bet negaliu pakankamai pabrėžti, kaip svarbu laikytis atokiau nuo gausių minių. Plaukite rankas ir saugodami save, saugokite kitus“, – išplatintoje žinutėje sakė Smartas.

Jis taip pat pridėjo, kad laikėsi saviizoliacijos nuo pat to laiko, kai tik jam buvo atlikti tyrimai.

Los Andželo „Lakers“ išplatino oficialų pranešimą, kuriame teigiama, kad koronavirusas buvo patvirtintas dviems krepšininkams, tačiau jų pavardės nėra skelbiamos.

Chrisas Haynesas iš „Yahoo Sports“ išsiaiškino, jog tai nėra JaVale‘as McGee, kuris turi astmą, o praėjusiais metais kentė ir nuo plaučių uždegimo. Šie simptomai yra tarp veiksnių, padidinančių riziką užsikrėsti koronavirusu.

Tuo metu Filadelfijos „76ers“ pranešė, kad jų komandoje yra patvirtinti 3 koronaviruso atvejai. Vis tik Filadelfijos klubas nebuvo toks konkretus, mat paskelbta apie komandos personalo narius, taigi tai gali būti tiek treneriai, tiek žaidėjai. „76ers“ testus atliko krepšininkams, treneriams ir krepšinio operacijų personalui.

Iš viso šiuo metu NBA lygoje yra patvirtinti 14 koronaviruso atvejų. Neskaitant viršuje paminėtų atvejų, koronavirusas diagnozuotas buvo Jutos „Jazz“ duetui Rudy Gobertui ir Donovanui Mitchellui, Detroito „Pistons“ puolėjui Christianui Woodui bei keturiems Bruklino „Nets“ krepšininkams, tarp kurių ir – Kevinas Durantas.

Komentarai:
Litas
Idiotai su isigandusiom akim. Pilna zmoniu serganciu,kiti persirge,kiti sirgs ir nieko nejaus. Tai ira didziajai dalei zmoniu. Senjorai ir ligoniai didziausiam pavojui. Visi ta pereis,karantinas reikalyngas kad vienu metu neuzplustu zmones i ligonines. O kad ta virusa beveik visi tures praeit tai FAKTAS. Taip kad kruopininkai ir sikpoperio megejai,nepasislepsit.
2020-03-20
-2
Atsakyti
djgaffer
Kasdiena jau ir NBA komandose didėja užsikrėtusiųjų skaičius,bet Silveris dar galvoja,kaip pratęst sezoną.Ten jau ratas taip pat įsisuko ir vis daugiau klubų personalo narių sirgs,tai gal jau laikas nekalbėti apie kažkokį sezono pratęsimą.
2020-03-20
+9
Atsakyti
Corona
cia paprastas gripas,paleistas gazdinti visuomenei nors viena serganti,zinote?Va zvaigzdes serga sako nejaucia simtomu!! Cia tik ispustas labai didelis muilo butbulas!
2020-03-20
-8
Atsakyti
Hhh
niekam neidomu, vistiek nenumirs
2020-03-20
-2
Atsakyti
Dilmah
Dieve,kad tik ne Broniukas
2020-03-20
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.