Nuotr.: Basketnews.lt/D.Lukšta
Nuotr. Basketnews.lt/D.Lukšta

Pirminis Eurolygos sprendimas sustabdyti pirmenybes iki balandžio 11 dienos teikia mažai vilčių, jog sezonas bus pratęstas, mat koronaviruso proveržis Senajame žemyne įgauna žaibišką greitį.

Šį sezoną metami tritaškiai

42%
11,0
Pataiko: 11,0
Taiklumas: 42,1%
Vieta lygoje: 2
Geriausias pasiekimas: 16
Blogiausias pasiekimas: 5
Daugiausia pataiko: Shane Larkin

Stambulo „Anadolu Efes“ vyr. trenerio Ergino Atamano teigimu, turnyras galėtų būti atnaujintas ne anksčiau kaip gegužę.

„Norisi galvoti optimistiškai, bet nepanašu, jog Eurolyga startuotų balandį, – sakė pirmenybių lyderių vairininkas. – Remiantis karantino taisyklėmis, tikimės, kad turnyras prasitęs gegužę, o sėkmingai baigsis birželio pabaigoje, kaip ir Čempionų lyga. Abi organizacijos, klubai ir sportininkai sunkiai dirbo iki momento, kai sezonas buvo sustabdytas. Žinoma, mes norime nuskinti šių pastangų vaisius.“

Turkas pripažįsta, jog vėl įsibėgėti po tokios pertraukos nebus lengva, tuo pačiu teks imtis ir visų atsargumo priemonių. Tačiau tam visi turi laiko pasiruošti.

„Nėra įmanoma, jog po mėnesio ar pusantro mėnesio laukimo žaidėjai vėl imtų lengvai bėgioti. Iki sekmadienio jiems yra paskirtas karantinas, o nuo kitos savaitės pradžios galbūt pradėsime darbą grupėse po du ar tris, galbūt atliksime pratybas lauke.

Taip pat planuojame individualias treniruotes su kiekvienu žaidėju su jam paskirtu kamuoliu. Norėtume pasidarbuoti 75-90 minučių. Treniruotės yra labai svarbios tiek fiziškai, tiek psichologiškai. Sėdėjimas ir nieko neveikimas veikia priešingai.“

Komentarai:
Anonimas
Viltis - Atamano mama
2020-03-20
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.