Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Europos čempionato atrankos etapo pirmajame lange nedalyvavęs Adas Juškevičius atskleidė, kad neplanuoja atvykti į nacionalinę komandą ir artėjančią vasarą, kuomet planuojamas atrankos į olimpines žaidynes turnyras.

Adas Juškevičius

Adas  Juškevičius
Komanda:
Pozicija: SG, PG
Amžius: 31
Ūgis: 194 cm
Svoris: 90 kg
Gimimo vieta: Kaunas, Lietuva

„Tai yra mano asmeninis sprendimas. Niekada nesakiau, kad baigiu karjerą rinktinėje. Nusprendžiau šią vasarą neatstovauti, noriu pasiruošti kitam sezonui. Šį kartą padėkojau už kvietimą ir viskas. Niekur nesakiau, kad tai pabaiga rinktinėje“, – tinklalapio „tv3.lt“ žurnalistui Adomui Griniui sakė Juškevičius.

31-erių 194 cm ūgio krepšininkas Permės „Parma“ ekipoje rungtyniauja puikų sezoną. VTB Vieningoje lygoje jis vidutiniškai per 28 minutes pelno po 14,5 taško, atkovoja po 1,9 kamuolio ir atlieka po 5,1 rezultatyvaus perdavimo.

Atakuojantis gynėjas žaidė 2014 metų pasaulio čempionate, 2016 metų olimpinėse žaidynėse ir 2017 metų Europos čempionate.

„Juškevičius, mano galva, žaidžia geriausią sezoną. Aš jį labai labai norėjau matyti, turėjau pokalbį su Adu ir jis atsisakė važiuoti į rinktinę dėl asmeninių priežasčių, – vasario 10-ąją kalbėjo Lietuvos rinktinės treneris Darius Maskoliūnas. – Adas paprašė gerbti jo sprendimą, labai į detales aš nelindau. Mes pasikalbėjome, jo motyvo, kas galėtų būti asmeniškai prieš mane, nebuvo.

Mes kultūringai pasikalbėjome, jis paprašė laiko pagalvoti, o po to pasakė, kad neatstovaus rinktinei dėl asmeninių priežasčių. Aš asmeniškai jų nežinau, bet kažkas turbūt yra. Labai gaila, labai norėjau jį matyti, mačiau ne vienas jo rungtynes. Jis yra žaidėjas, galintis žaisti per dvi pozicijas, yra rinktinės senbuvis, bet yra kaip yra. Mes turime gerbti jo pasirinkimą.“

Komentarai:
DDDDDD:-)
Tai ką tu, trenerį Maskoliūnai, pripasakojai, kad yra kažkas, kas sukūrė šią situaciją ir visi tavo fanai verkia, kad Adą ižeidė? -)-)-)-) Nu ir bobos
2020-03-22
-2
Atsakyti
djgaffer
Reiškias paskubėjo Maskoliūnas su tuo pasakymu,kad Adas greičiausiai už rinktinę daugiau nežais.Tiesiog žmogus gal ir pailsėt vasarą norėjo,galvą atsižviežint.Gavosi taip,kad atostogos anksčiau visiems prasidėjo.Tai jei vyks atranka ar rinktinė pagal reitingą į olimpiadą pateks,gal ir Adą dar pamatysim rinktinėje.
2020-03-21
+10
Atsakyti
Įmetė kartus du po 30 taškų ir sužvaigždėjo
Nereiks tavęs kitais metais, pajace
2020-03-21
-6
Atsakyti
uz zalgiri
anksciau reikejo rupintis karjera,tik dabar suprato kad vasara reik art juodai jei nori kazko pasiekt.ne su rinktine reik vazinet jei nesi doncic,parker ar rubio.dabartinej rinktinej tai jis aiskiai butu vienas geriausiu gyneju po grigonio(neaisku koks jis butu po traumos) ir lekaviciaus.butu nevazinejes po visokias jaunimo rinktines ir rinkes bevercius medalius,dabar gal zaistu ne permej o barcoj ar cska.kaip ir janavicius su vasiliausku kurie atrode bus nauji rinktines vedliai kai slave medalius jaunimo rinktinese,o kaip baiges visi zinom.
2020-03-21
+3
Atsakyti
Antanas
Kam sitas la.vonas reikalingas? Su savo isty.susiu snukiu tik juokina visus
2020-03-21
-23
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.