Nuotr.: AFP-Scanpix
Nuotr. AFP-Scanpix

Per artimiausias 4 savaites turėtų paaiškėti olimpinių žaidynių likimas. Tokią žinią pranešė Tarptautinis olimpinis komitetas (TOK), skelbia tinklalapis „eurohoops.net“.

Sekmadienį buvo svarstomas galimas olimpinių žaidynių likimas, tačiau nesuradus bendro nutarimo, buvo nuspręsta svarstymą perkelti dar 4 savaitėms.

TOK su olimpiados organizatoriais pradėjo derėtis ir dėl galimų situacijos sprendimų. Vienas iš jų – olimpinių žaidynių atidėjimas.

Kelių pasaulio šalių olimpiniai komitetai pareiškė norą olimpiadoje varžytis numatytomis datomis. Panašią poziciją išreiškė ir nemaža dalis sportininkų iš Europos bei JAV.

Ši pandemija sukėlė nemažai problemų visoms sporto šakoms, įskaitant ir krepšinį. Kaune birželio 23-28 dienomis turėjusi vykti atranka į olimpines žaidynes taip pat pakibo ant plauko.

Olimpinės žaidynės šią vasarą liepos 24-rugpjūčio 9 dienomis numatytos Tokijuje.

Komentarai:
uz zalgiri
noretusi tiket kad sveikas protas nugales ir zaidynes ivyks laiku, be jokiu nukelimu nes japonijoj virusas suvaldytas jau dabar, vasara ten bus absoliuciai saugu.
2020-03-23
-2
Atsakyti
Aaa
Nebus tų žaidynių arba bus, bet be daugelio šalių, nes nacionaliniai komitetai patys pradės pasitraukinėt iš olimpinių.
2020-03-23
-5
Atsakyti
djgaffer
Nikodemai,modernioje istorijoje olimpiada buvo atidėta per antrą pasaulinį karą,pasidomėk istorija prieš rašant.O Šiaip geriausia,kad į kitus metus perkeltų.Jau kai kurių šalių kelių sporto šakų federacijos to paprašė.Tai lieka laukti sprendimo.
2020-03-22
+4
Atsakyti
Olimpiada privalo įvykti!!! Modernioje istorijoje olimpiados dar niekuomet nebuvo atšauktos atidėtos tai grandiozinis renginys ir tai atšaukti būtų gėdinga. 1-3 virusėlis dings o priimti sprendimai įeis į istoriją kaip didžiausios dešimtmečio klaidos
2020-03-22
-2
Atsakyti
Anonimas
jei eurolyga ir nba prates sezonus atrankoms bus shakes. kitoms sporto sakoms atrankos ir pasiruosimas labai strigs tada manau butu logiskiausia perkelt i kitus metus zaidynes nes jei darys kaip paluola gali butu visiskas fiasko...
2020-03-22
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.