Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Kovo 23-ąją 28-ąjį gimtadienį švenčiantis Kyrie Irvingas nusprendė paaukoti solidžią sumą pingų kompanijai „Feeding America“, kuri padeda bendruomenėms gauti maisto produktų.

Kyrie Irving

Kyrie  Irving
Komanda: Brooklyn Nets
Pozicija: PG, SG
Amžius: 28
Ūgis: 191 cm
Svoris: 87 kg
Gimimo vieta: Melburnas, Australija

Bruklino „Nets“ žvaigždė paaukojo 323 tūkst. JAV dolerių, kurie bus skirti Niujorko regiono žmonėms.

Pranešama, jog būtent tokia pinigų suma (323 tūkst.) pasirinkta neatsitiktinai – paminint Irvingo gimtadienį (kovo 23 d.) bei prisimenant gynėjo artimą draugą Kobe Bryantą, kuris didžiąją karjeros dalį vilkėjo 8-uoju numeriu pažymėtais marškinėliais (3+2+3=8).

Neseniai Irvingo atstovaujamoje ekipoje „Nets“ buvo patvirtinti 4 koronaviruso atvejai, o tarp užsikrėtusiųjų yra ir klubo žvaigždė Kevinas Durantas.

Komentarai:
chimp tyrone
tos aukos jiem gryzta su kaupu per mokescius :D negalvok ,kad cia negras is geros valios aukoja :D
2020-03-24
Atsakyti
Ceska
visi atletai privaletu taip pasiielgti, pinigu kruvas susizere visiskai uz nieka, kai tokia situacija pasimato kad jie tokie pat zmones kaip ir visi
2020-03-24
-6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Kyrie Irving

Kyrie  Irving
Kyrie  Irving
MIN: 32.9
PTS: 27.4 (56.56%)
REB: 5.15
AS: 6.4
ST: 1.35
BS: 0.5
TO: 2.6
GM: 20