Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Lietuvos krepšinio federacija informuoja, kad dėl pasaulinės pandemijos tarptautiniam olimpiniam komitetui (TOK) perkėlus olimpines žaidynes į 2021 metus, stabdoma prekyba bilietais į olimpinės atrankos krepšinio turnyrą Kaune.

Jeigu FIBA sprendimu olimpinės atrankos krepšinio turnyro data bus pakeista, įsigyti bilietai galios tie patys.

Visą informaciją dėl turnyro, bilietų, bilietų grąžinimo pateiksime artimiausiu metu.

Atrankos turnyras Kauno „Žalgirio“ arenoje turėjo įvykti birželio 23-28 dienomis.

Atrankos varžybose Kaune Lietuvos rinktinė A grupėje turėjo kovoti su Pietų Korėja ir Venesuela, o B grupėje būtų žaidusi Slovėnija, Lenkija ir Angola.

Komentarai:
o tai kiek babkiu mafijos statytinis motiejus praras....nepaglostys nusikalstamo pasaulio sulai. Nu kowno buduliai teks vel susimesti. Gelbeti mfijine struktura :D
2020-03-25
Atsakyti
Anonimas
Sveikutis merginos, pigiai siulau triviecio kambario dvi laisvas vietas vilijampoles viesbutyje birzelio 23-28 d. jums ir jusu sliuch...aa draugei. Skambinkit 861111111.
2020-03-24
-5
Atsakyti
Anonimas
pigiai parduodu 2 bilietus i finalini maca Kaune. atvyks doncicius sabonis valanciunas. skambinkit 869837464
2020-03-24
-11
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.