Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Dėl COVID-19 viruso sustojus Nacionalinei krepšinio asociacijai (NBA), lyga skaičiuoja milžiniškus nuostolius. Į tai atsižvelgę pirmenybių vadovai sutiko susimažinti savo atlyginimus.

ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowski praneša, kad maždaug šimtas daugiausiai uždirbančių darbuotojų sutiko su 20-ies procentų siekiančiu algų apkarpymu. 

ESPN susisiekus su lygos atstovu spaudai Mike'u Bassu, šis nepatvirtino šio fakto, tačiau teigė, jog NBA, kaip ir daugeliui verslų, teko priimti trumpalaikius sprendimus, siekiant sušvelninti finansinį smūgį.

Šis susitarimas taip pat palies komisarą Adamą Silverį ir jo pavaduotoją Marką Tatumą. Lygos personalo darbuotojų atlyginimai liks nepakitę.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.