Nuotr.: TASS – Scanpix
Nuotr. TASS – Scanpix

Slovėnijos rinktinės vyr. trenerio poste – permainos. Krepšinio federacijos prezidentas Matejus Erjavecas patvirtino, jog nuo 2017 metų nacionalinei ekipai vadovavęs Rado Trifunovičius atleistas iš šių pareigų.

Tuo pačiu federacijos galva patvirtino, kad Europos čempionai nusitaikė į Maskvos CSKA vairininką Dimitrį Itoudį.

Abi pusės jau pradėjo kalbas, o Erjavecas pridūrė, kad Graikijos specialistas liko maloniai nustebintas tokios galimybės.

Trifunovičius slovėnų nacionalinei ekipai ėmė vadovauti po pergalingo 2017-ųjų Europos čempionato, kai pasitraukė Igoris Kokoškovas.

2019 m. atrankoje į pasaulio čempionatą Slovėnija antrajame etape I grupėje liko paskutinė ir į planetos pirmenybes nepateko.

Slovėnija kvalifikacijoje į Tokijo olimpines žaidynes birželį turėjo varžytis Kaune vyksiančiame turnyre, tačiau dėl COVID-19 viruso protrūkio pasaulyje olimpiada buvo nukelta į 2021 metus. 

Kaip bus pasielgta su kvalifikacijos varžybomis, kol kas neaišku.

Komentarai:
Antanas
Jo snukis siuk.sles
2020-03-28
-9
Atsakyti
djgaffer
Kad prasti rezultatai su Trifunovičium buvo.Nepatekta į PČ,dabar vasarį taip pat vienas pralaimėjimas,o pergalė tik 7 tšk.prieš austrus berods.O Itoudis būtų jiems rimta paspirtis.Dar nėra treniravęs jokios nac.rinktinės,tačiau laimėjimai su klubu daug pasako.
2020-03-28
+13
Atsakyti
Anonimas
Realiai tai jau poxui, tos atrankines bbz kada net vyks. Ar nebus kad vel be nba ir eurolygos zaideju teks ten aiskintis?
2020-03-28
-9
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.