Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Nuo koronaviruso pasveikęs Detroito „Pistons“ puolėjas Christianas Woodas kovą su šia liga pradėjo itin nemaloniomis aplinkybėmis, o tuo nepasitenkinimą išreiškė vyriausiasis treneris Dwane‘as Casey.

Šį sezoną metamos baudos

74%
16,6
Pataiko: 16,6
Taiklumas: 74,3%
Vieta lygoje: 21
Geriausias pasiekimas: 37
Blogiausias pasiekimas: 6
Daugiausia pataiko: Andre Drummond

„Dėl to (jog buvo atskleistas Woodo vardas) buvau labai nepatenkintas. Pasakiau savo personalui, kad tai labai neprofesionalu ir tai negali pasikartoti. Tai buvo labai nesąžininga iš mūsų žaidėjo pusės“, – sakė Casey.

„Buvome labai sumišę, kai pamatėme, kad ši žinia pasiekė viešumą, – tęsė Casey. – Christianas buvo nusiminęs, kad jo vardas pasiekė viešumą. Jis pats apie tai viešai nepranešė. Blogiausia, kad jis dar nebuvo spėjęs apie tai pasakyti savo mamai, o ši naujiena jau mirgėjo viešumoje.“

Dėl viso pasaulį užklupusio koronaviruso šiuo metu sustabdytos yra ir NBA pirmenybės.

Jau anksčiau buvo skelbiama, kad be Woodso šiuo virusu užsikrėtė Jutos „Jazz“ duetas Donovonas Mitchellas bei Rudy Gobertas (abu pasveiko), Kevinas Durantas ir dar trys Bruklino „Nets“ žaidėjai, Marcusas Smartas iš Bostono „Celtics“, du neįvardyti Los Andželo „Lakers“ krepšininkai bei trys neįvardyti Filadelfijos „76ers“ žaidėjai.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.