Nuotr.: Fotodiena.lt/M.Baranauskas
Nuotr. Fotodiena.lt/M.Baranauskas

Ispanijos rinktinės vyriausiasis treneris Sergio Scariolo įžvelgė pozityvų dalyką, kalbėdamas apie Tokijo olimpinių žaidynių nukėlimą į kitą vasarą.

58-erių specialistas iš Italijos mano, jog toks Tarptautinio olimpinio komiteto (TOK) sprendimas padidino po traumos atsigaunančio Pau Gasolio šansus žaisti penktose olimpinėse žaidynėse paeiliui.

„Žaidynių nukėlimas suteikia didesnius šansus Pau jose rungtyniauti, – Ispanijos žiniasklaidai sakė Scariolo. – Šią vasarą būtų buvę per daug skubėjimo, o kitą sezoną jis galės grįžti į aikštelę ir turėti realius šansus žaisti olimpinėse žaidynėse.“

Dėl pėdos traumos Pau, kuriam vasarą sueis 40 metų, nežaidžia ilgiau nei metus, tačiau dar prieš savaitę aukštaūgis vylėsi, jog dar nesužaidė paskutinių savo karjeros rungtynių.

Dėl koronaviruso į kitą vasarą perkeltos olimpinės žaidynės turėtų prasidėti liepos 23-iąją, o tai reiškia, jog Pau tuo metu būtų 41-eri.

Per savo karjerą veteranas yra du kartus iškovojęs olimpinių žaidynių sidabrą bei sykį pasidabinęs bronzos medaliu.

Komentarai:
neptuno nefanas
jo jis kai sabas MVP eurolygos galetu buti, visdelto zemo lygio krepsinis europoje..
2020-03-31
-3
Atsakyti
alio
NBA tai jis jau nepabega ir per letas...bet europoje tai su juo ugiu lengvai dar galetu 3-5 metus zaisti,nes europoje letas krepsinis,neaatletiski zaidejei,ir baltaoodziai letapedziai
2020-03-30
-9
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.